16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κρητικιά η γυναίκα που εκτελέσθηκε στην Κηφισιά – Η παράκληση της οικογένειάς της

Ημερομηνία:

Συναγερμός έχει σημάνει από την Τετάρτη στην ΕΛ.ΑΣ,  μετά τη δολοφονία της 33χρονης μέσα στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Κηφισιά. Το θέμα έχει κάνει το γύρο των ΜΜΕ λόγω των σχέσεων που το θύμα φέρεται να είχε με κυκλώματα των νονών της νύχτας.

Η εκτέλεση της 33ρχονης κατά άλλους 35χρονης έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης.  Η σορός της  εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Πώς τρύπωσε στο γκαράζ ο δράστης

Ο δράστης πρέπει να ήταν κρυμμένος στα δέντρα, να την ακολούθησε και να μπήκε στο γκαράζ, καθώς εκείνη έμπαινε με το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το i-efimerida.gr. Ο εκτελεστής άνοιξε την πόρτα του σπορ αυτοκινήτου της 33χρονης, το οποίο ήταν νοικιασμένο, και τη γάζωσε από τη θέση του συνοδηγού.

Η 33χρονη πυροβολήθηκε σε όλο το σώμα της και στο κεφάλι. Τη σορό της εντόπισε η μητέρα της χθες το απόγευμα, καθώς η Κ.Α.  ζούσε μόνη της στο σπίτι της Κηφισιάς, στο οποίο είχε μετακομίσει πριν από περίπου έναν χρόνο.

Τα δύο σενάρια για τα κίνητρα της δολοφονίας

​Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει στο παρελθόν της 33χρονης τα κίνητρα της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με το i-efimerida, ως ενδεχόμενο κίνητρο και αφορμή της δολοφονίας της εξετάζεται είτε η συμμετοχή της με κάποιο τρόπο σε συμβόλαια θανάτου που έχουν εκτελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με θύματα μέλη της Greek Mafia, είτε οι σχέσεις και οι επαφές της με μπράβο των νοτίων προαστίων ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία του «Καράφλα» ή «Σαμπρέλα» ή «Νταίζη», στο Παλαιό Φάληρο πριν από λίγους μήνες.

Δήλωση οικογένειας 

Δημοσιεύουμε δήλωση τής οικογένειας τής 33χρονος που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κηφισιά, μέσω του δικηγόρου της:

Με απερίγραπτη οδύνη πληροφορηθήκαμε χθες τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας κόρης, αδερφής και εγγονής, γεγονός που μας έχει συνταράξει. Η απώλειά μας είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη.

Όμως, παρά τον δυσβάστακτο ανθρώπινο πόνο που βιώνουμε, συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αρκετές ιστοσελίδες ουδέν σεβάστηκαν. Μάλιστα, ενώ η δημοσιογραφική δεοντολογία είναι σαφής και οι διατάξεις της ρητές, πολλοί δημοσιογράφοι ασχημόνησαν και εξακολουθούν να ασχημονούν πάνω στη μνήμη του ανθρώπου μας.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, ότι η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων της αποβιωσάσης δεν τυγχάνει της εγκρίσεως κανενός εξ ημών και ως εκ τούτου, είναι παράνομη. Παράνομη, επίσης, είναι η δημοσίευση φωτογραφιών της αποβιωσάσης, ιδίως όταν γίνεται με σκοπό την κατ’ ουσίαν σκύλευσή της και στον βωμό της «ανθρωποφαγίας» και του κέρδους, ως εν προκειμένω.

Τέλος, παράνομη είναι και η αναπαραγωγή ψευδών γεγονότων, τα οποία – ως έχοντα ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα – καθίστανται συκοφαντικά και προσβάλλουν τη μνήμη της αποβιωσάσης. Ουδέποτε ενεπλάκη σε ανθρωποκτονία οιουδήποτε ανθρώπου, όπως εξάλλου διαπιστώθηκε και από την ελληνική Δικαιοσύνη. Συνεπώς, δημοσιεύματα που αναφέρουν τέτοια ψεύδη εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.

"google ad"

Παρακαλούμε όλους να σεβαστείτε τον ανείπωτο πόνο μας και να ενεργείτε με βάση τη νομιμότητα.

Ζητούμε να σταματήσει αμέσως η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων της αποβιωσάσης, η κοινοποίηση φωτογραφιών της και η αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων, σχετικώς με εκείνη.

Ζητούμε, επιπλέον, να κατέβουν αμέσως οι φωτογραφίες της από τα δημοσιεύματα που αφορούν τον αδόκητο χαμό της.

Άλλως, επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τη μνήμη της, το οικογενειακό άσυλο και την απαραβίαστη ιδιωτική ζωή όλων μας, δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε στις αρμόδιες αρχές επιδιώκοντας την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουρισμός για Όλους 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και οι προθεσμίες

Ανοιχτή είναι πλέον η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους 2024» και οι δικαιούχοι...

Κατάφαγαν τα πεύκα στο δρόμο προς Αφράτα οι κάμπιες | Φωτός

Τελείως η σχεδόν ξεραμένα τα δύο τρίτα των πεύκων...

Γιόρτασαν τα κούλουμα στους Αγίους Αποστόλους οι Χανιώτες

Πλήθος κόσμου βρέθηκε  για ακόμη  μια χρονιά στην περιοχή...