16.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρητικός Ρωμαίος “έκλεψε” για δεύτερη φορά την ανήλικη κοπέλα που ερωτεύτηκε

Ημερομηνία:

Είναι από τις ιστορίες που συνήθως τις εξιστορούν ηλικιωμένοι και τοποθετούνται κάπου στο μακρινό παρελθόν… Στα ορεινά το Δήμου Γόρτυνας όμως, στο Ηράκλειο Κρήτης, ο χρόνος φαίνεται πως έχει σταματήσει…Adtech Ad

Για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις 20 ημέρες καλείται η Αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει έναν 21χρονο Κρητικό για απαγωγή, όπως και να επιστρέψει την 16χρονη σύντροφό του πίσω στην μητέρα της…

Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίσσεται στα ορεινά του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η 16χρονη μένει με την μητέρα της από την Τσεχία στο χωριό, καθώς είναι χωρισμένη από τον Κρητικό πατέρα της μικρής. Μεταξύ της 16χρονης μαθήτριας και ενός 21χρονου Κρητικού αναπτύχτηκε ένα ειδύλλιο, με το οποίο όμως δεν φαίνεται να είναι σύμφωνη η μητέρα του κοριτσιού εξαιτίας και της διαφοράς ηλικίας, καθώς η κόρη της είναι ακόμα ανήλικη.

Το ζευγάρι ήθελε όμως να ζήσει μαζί. Έτσι λοιπόν, πριν 20 ημέρες, ο 21χρονος «έκλεψε» την 16χρονη και την πήγε στο σπίτι του, χωρίς βεβαίως την συγκατάθεση της μητέρας που κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία. Μία ημέρα μετά, εντοπίστηκε η ανήλικη στο σπίτι του νεαρού, ο οποίος συνελήφθη για εκούσια απαγωγή και η 16χρονη επέστρεψε συνοδεία αστυνομικών στο σπίτι της.

Ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον νεαρό, ο οποίος χθες όμως έβαλε μπροστά ένα ακόμα πιο παράτολμο σχέδιο, καθώς μαζί με τρεις φίλους του, κυριολεκτικά εισέβαλαν στο σπίτι της γυναίκας, όντας ένοπλοι και υπό την απειλή κυνηγετικών όπλων σε βάρος της μητέρας, άρπαξαν την κόρη της, την επιβίβασαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Και πάλι η μητέρα του κοριτσιού κάλεσε τις Αρχές και πλέον έχει στηθεί ένα ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του νεαρού, που προφανώς υπερέβη κατά πολύ τα όρια. Μάλιστα, η μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι μπορεί την πρώτη φορά η κόρη της να ακολούθησε τον νεαρό με την συναίνεσή της, όμως τώρα δεν έγινε έτσι.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...