22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρούσμα κορονοϊού σε φρεγάτα του ΠΝ στη Σούδα

Ημερομηνία:

Συναγερμός σήμανε στο Πολεμικό Ναυτικό καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε φρεγάτα.

Σύμφωνα με το Open TV και τη δημοσιογράφο Ευτυχία Πενταράκη, η φρεγάτα βρίσκεται αγκυροβολημένη στη Σούδα και ένα μέλος του πληρώματος βρέθηκε θετικό στον ιό.

Αμέσως άρχισε η ιχνηλάτηση, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Πολεμικό Ναυτικό τηρούνται κατά γράμμα οι προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε περιστατικό που εντοπίζεται.

Οι ίδιες πηγές πάντως διαβεβαιώνουν πως ο εντοπισμός του κρούσματος δεν εμπνέει καμία ανησυχία για την υγεία του πληρώματος και την επιχειρησιακή διάθεση του στόλου.

onalert.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ