17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κωνσταντοπούλου: Πριν λήξει η προεκλογική περίοδος θα ανακοινώσω τα σχέδιά μου

Ημερομηνία:

Με μία δήλωση… χρησμό, η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλουαπάντησε για το τι θα κάνει στις επερχόμενες εκλογές.

«Θα ενημερωθείτε καταλλήλως και εν ευθέτω χρόνω και πριν λήξει η προεκλογική περίοδος» ήταν η απάντηση της κ. Κωνσταντοπούλου στα επίμονα ερωτήματα των δημοσιογράφων, μετά τη συνάντησή της με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου.

Όσον αφορά το τι συζήτησε με την κυρία Θάνου η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι ενημέρωσε την πρωθυπουργό ότι η Βουλή θα συνδράμει όπου χρειαστεί και όπου προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής την προεκλογική περίοδο.

«Από την πλευρά μου θα καταβάλω εκείνες τις προσπάθειες και τις δυνάμεις που απαιτούνται να υπηρετηθεί ο θεσμός του Κοινοβουλίου» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης χθες σε συνέντευξή του στο STAR είχε προαναγγείλει εκλογική συμπόρευση με την κ. Κωνσταντοπούλου.

«Βεβαίως θα συνεργαστούμε. Η μορφή της συμπόρευσης σύντομα θα ανακοινωθεί», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ