20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κωνσταντοπούλου: Τα μνημονιακά ΜΜΕ τρομοκρατούν τους πολίτες | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σφοδρή επίθεση εναντίον μέριδας των ΜΜΕ που επιτίθενται συστηματικά εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε την Παρασκευή από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του Σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας εμμέσως στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ’ «διευκολύνει τους τρομοκράτες»

«Το νομοσχέδιο στέλνει μήνυμα στους πολίτες να μην υποκύπτουν στην τρομολαγνεία, την κατατρομοκράτηση, και την προπαγανδιστική απεύθυνση από ελεγχόμενα και καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης», είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Συμπλήρωσε δε ότι οι επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση εξαπολύονται από όσους «φοβούνται ότι ο λογιστικός έλεγχος του Δημόσιου Χρέους θα αναδείξει τα ανομήματα τους και τις συμβάσεις ντροπής».

Χαρακτήρισε, μάλιστα, «εξόχως τρομοκρατική» τη μνημονιακή διακυβέρνηση των προηγούμενων ετών, λέγοντας ότι «οι πολιτικές τους απέβησαν καταστροφικές για τις δημοκρατικές και οικονομικές δομές της χώρας».

Η Πρόεδρος της Βουλής έπλεξε, εν τω μεταξύ, το εγκώμιο του υπουργού Δικαιοσύνης για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου. «Το δείγμα γραφής που δίνετε ως υπουργός σε αυτές τις εβδομάδες διακυβέρνησης δικαιώνει τα όνειρα, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς τους αγώνες που δώσαμε στην προηγούμενη περίοδο για να προστατευθεί ο πυρήνας του κοινωνικού κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας», σημείωσε.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZTXW-DW_kYU”]

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...