18.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κόρη θύματος: «Δεν τους πλήρωνε το ενοίκιο και καβγάδιζαν…» | Βίντεο

Ημερομηνία:

Το άγριο διπλό φονικό που σόκαρε τα Χανιά, ζωντάνεψε το βράδυ της Παρασκευής στο «Τούνελ»…

Τα όσα αποκάλυψε από τον τόπο του μαρτυρίου η κόρη του άντρα που βρέθηκε δολοφονημένος, κόβουν την ανάσα.

Ο απόστρατος Αντιπύραρχος της Πυροσβεστικής, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, και η επί τριάντα χρόνια σύντροφός του Ιουλία, είναι τα θύματα του ειδεχθούς εγκλήματος. Η άτυχη γυναίκα νοίκιαζε δωμάτια σε αλλοδαπούς που διέμεναν στο ίδιο κτίριο. Ένας από αυτούς καταζητείται ως δολοφόνος τους…

Η κόρη του άτυχου ηλικιωμένου, ξέσπασε στην κάμερα του «Τούνελ» για τις παραλείψεις των Αρχών. «Έβγαλαν «δολοφόνο» τον πατέρα μου και ήταν το ένα από τα δυο θύματα. Βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο του ενοικιαστή, σε μία βαλίτσα που κανείς δεν είδε τόσες ημέρες…»

«Δεν τους πλήρωνε το ενοίκιο και καβγάδιζαν…»

Σοκαρισμένοι οι γείτονες του άτυχου ζευγαριού μίλησαν σε δημοσιογράφο του «Τούνελ» για τη φρικτή δολοφονία.

«Στην αρχή υποπτεύονταν τον σύντροφό της επειδή είχε εξαφανιστεί. Κανένας μας δεν το πίστευε γιατί ήταν ένας καλοκάγαθος άνθρωπος. Δε θα μπορούσε να της κάνει κακό. Μετά τον βρήκαν δολοφονημένο.»

«Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι πάρα πολύ. Η γυναίκα ήταν η χαρά της γειτονιάς με το τραγούδι της. Ήξερε ο νοικάρης πως κρατούσε λεφτά στο σπίτι γιατί η ίδια έλεγε στη γειτονιά πως είχε χρήματα.»

Γείτονες ανέφεραν πως υπήρχαν προστριβές μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού και του νοικάρη τους, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, γιατί δεν τους πλήρωνε το ενοίκιο.

«Ήταν δίπλα τους δολοφονημένος…»

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ ήσυχος άνθρωπος, δεν τσακωνόταν ποτέ με κανέναν, δεν είχε εχθρούς. Μιλήσαμε τελευταία φορά την ημέρα της δολοφονίας του. Περίμενα να με πάρει εκείνο το βράδυ τηλέφωνο, αλλά δε με πήρε. Άρχισα να ανησυχώ την επόμενη ημέρα. Ήρθα από το σπίτι τους για να δω τι έχει συμβεί, δεν βρήκα κανέναν και πήγα στην αστυνομία. Μπήκαν με κλειδαρά και εντόπισαν τη σύντροφό του στραγγαλισμένη. Οι ντουλάπες ήταν ανοιχτές και τα ρούχα πεταμένα, σαν κάποιος να τα είχε ερευνήσει.»

Αγανακτισμένη, αναφέρει πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος καθώς οι Αρχές έριχναν τις ευθύνες στο κοντινό οικογενειακό τους περιβάλλον.

«Νόμιζαν ότι ο πατέρας μου στραγγάλισε την Ιουλία. Φοβάμαι πως χάσαμε πολύτιμο χρόνο και αυτός που έκανε το διπλό φονικό, διέφυγε. Δεν του άξιζε του πατέρα μου να φύγει έτσι. Πρώτα σκότωσε αυτόν και ύστερα τη σύντροφό του για να τον ενοχοποιήσει, όπως και έγινε. Έλεγα στην αστυνομία πως δεν υπήρχε περίπτωση να το έχει κάνει ο πατέρας μου κι εκείνοι αντί να ψάξουν τους ενοικιαστές και τη γύρω περιοχή, έψαχναν τον αδελφό μου.»

Η ίδια ζητάει μέσω της εκπομπής να τιμωρηθεί ο ένοχος για να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

"google ad"

«Ο πατέρας μου δε γυρίζει πίσω, ζητάω τουλάχιστον να βρεθεί αυτός που το έκανε για να δικαιωθεί η μνήμη του.»

anikolouli.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ