27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Κύπελλο ΕΠΣΧ: Πέρασε στους “8” η Σπάθα

Ημερομηνία:

Η πρώτη ομάδα που πέρασε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Χανίων έγινε η Σπάθα.
Οι “πράσινοι” του Χρήστου Παπαδογιάννηεπικράτησαν των Κεραμειών με 2-0 (φωτ. Γιάννης Μαραγκάκης) και “τσέκαραν” το… εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο 25′ ο Βασαδάκης άνοιξε το σκορ και στο 70′ ο Μοσχανάκης “κλείδωσε” την πρόκριση για τους γηπεδούχους.

Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπουρμπάκη, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Νιαουνάκης απέκρουσε πέναλτι του -μέχρι την Τετάρτη (13/11) αλάνθαστου από την “άσπρη βούλα” – Θεοδωρογλάκη. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με ακόμα δύο αποβολές, αφού την κόκκινη του ρέφερι Χρυσού αντίκρισαν και οιΖογράφι (85′-Σπάθα), Μανωλεδάκης (89′-Κεραμειά).

Η Σπάθα στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει, και πάλι εντός έδρας, τον νικητή του ζευγαριού Ερ. Πλατανιάς-Άρης Βουκολιών.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηχηρό «χαστούκι» στο Ισραήλ και τους συμμάχους του που προσπάθησαν να...

Γάζα: Σαλπάρουν την Τετάρτη από την Κωνσταντινούπολη για να σπάσουν τον αποκλεισμό

Εκατοντάδες πολίτες από δεκάδες, πάνω από τριάντα χώρες του...