25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Επιστολή: Κύριε Τσίπρα, μην μπερδεύεστε! Άλλο να είσαι Σφακιανός και άλλο, τραμπούκος

Ημερομηνία:

Κύριε Διευθυντά,

Άλλο Πράγμα να είσαι Σφακιανός και άλλο πράγμα να είσαι τραμπούκος. Μην μπερδεύεστε κ. Τσίπρα και λέτε πράγματα αστεία. Προφανώς έτσι μπερδευτήκατε και στο δημοψήφισμα και περάσατε το ΟΧΙ για ΝΑΙ!

Έτσι μπερδευτήκατε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών και το 60% και άνω των Ελλήνων το περάσατε για ασήμαντη μειοψηφία και το περιφρονήσατε.

Έτσι μπερδευτήκατε και με τις έννοιες δημοκρατία, απολυταρχία, φασισμός, προοδευτισμός.

Και έτσι μπερδεμένος που βρίσκεστε, την απολυταρχία με την οποία κυβερνάτε, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων σας την γνώμη του λαού την φαντάζεστε για προοδευτισμό. Και ζητάτε απ’ τον λαό που ηχηρά περιφρονήσατε να συσπειρωθεί για την δικαίωση της απολυταρχίας σας.

Και έτσι μπερδεμένος που είστε το κραυγάζετε αυτό ως «προοδευτισμό»

Μην μπερδεύεστε κ. Τσίπρας. Πολύ κακό για έναν λαό, για μια χώρα να έχει έναν μπερδεμένο πρωθυπουργό.

Πολύ κακό και για τον ίδιο γιατί όταν ο λαός που ποδοπατήθηκε τον ξεμπερδέψει, αυτός, μπερδεμένος όντας, θα φαντάζεται ακόμα πως είναι πρωθυπουργός.

Βασιλική Κοκολάκη

Υστερόγραφο: Άαα, παρεπιπτόντως, να σας ενημερώσω ότι οι Σφακιανοί δεν προσκύνησαν ποτέ κατακτητή, εν αντιθέσει με τον δικό σας που υπογράφει αβέρτα μνημόνια. Οι Σφακιανοί δεν πλήρωσαν ποτέ φόρους στον κατακτητή, εν αντιθέσει με τον δικό σας που έχει συναινέσει στο ξεζούμισμά μας!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ