14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Λέτε να βγάλει και άλλο διάγγελμα ο Τσίπρας, αυτή τη φορά από την Κάντανο;

Ημερομηνία:

Μας έχει συνηθίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από δηλώσεις όλο συμβολισμούς από περιοχές που κουβαλούν το δικό τους βάρος.

Κάποιοι, στην είδηση της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Κάντανο, θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι μετά την Ιθάκη και την επίσκεψη στο Μάτι, παρόμοιες βαρυσήμαντες και όλο συμβολισμό δηλώσεις θα κάνει και από την Κάντανο.

Μάλιστα, υποψιάζονται και τη μορφή που μπορεί να έχουν, συνδέοντας την Κάντανο που ξαναχτίστηκε μετά την ισοπέδωση από τους ναζί με την Ελλάδα που βγήκε από τα μνημόνια και θα ξανασταθεί στα πόδια της.

Θα επαληθευτούν;

Αύριο θα ξέρουμε…

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων στις εννέα το πρωί και θα αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα.

Η αιφνιδιαστική κάθοδος του στην Κρήτη αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της τρέχουσας περιόδου κατά την οποία τα σενάρια για τους υποψηφίους που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές δίνουν και παίρνουν.

Μετά από τη Νέα Δημοκρατία, λέτε να έχουμε εκπλήξεις και με τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά;

Η επίσκεψη πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ στην οποία αναμένεται να δώσει το στίγμα των προθέσεων του και να προβεί ως είθισται σε ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ