15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Λεωφορεία του ΚΤΕΛ από τα Χανιά κάνουν δρομολόγια στην… Αθήνα! | Βίντεο

Ημερομηνία:

Γραμμή Σαρωνίδα – Ελληνικό. Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ ήρθε από την Κρήτη… Εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Ρέθυμνο… Ο οδηγός, κάτοικος Αγίου Δημητρίου στην Αττική, μέχρι χθες οδηγούσε νταλίκα και μετέφερε προϊόντα στην Ευρώπη.

Οι οδηγοί των λεωφορείων των ΚΤΕΛ που έκαναν την Δευτέρα το πρώτο τους δρομολόγιο στο λεκανοπέδιο, αρχικά είχαν την ενημέρωση για 6 συγκεκριμένες γραμμές που θα ενίσχυαν κυρίως τις περιοχές της νότιας και νοτιοανατολικής Αττικής. Ομως, όπως φάνηκε οι γραμμές αυτές τελικά δεν ξεκίνησαν σήμερα.

Αυτές είναι εικόνες από τη γραμμή 122 την Κυριακή. Χθες Δευτέρα, η διαδρομή με το λεωφορείου του ΚΤΕΛ από…  τα Χανιά φαίνεται πως έκανε τη διαφορά.

Στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, τίποτα δε φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς σε κάποιες γραμμές το δρομολόγιο παραμένει … της ταλαιπωρίας.

Σήμερα βγήκαν στους δρόμους 1070 λεωφορεία σε ώρες αιχμής και 30 λεωφορεία των ΚΤΕΛ αστικού τύπου σύνολο 1100.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον Οκτώβριο θα προστεθούν κι άλλα λεωφορεία από την περιφέρεια για να αποσυμφορηθούν «φορτωμένες» γραμμές.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

tanea.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ