23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Λουκέτο στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα»

Ημερομηνία:

Προς αναστολή έκδοσης οδεύει η εφημερίδα «Νέα Σελίδα», όπως αναφέρει το zoornalistas.

Αν και ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, βέβαιο θεωρείται ότι η εβδομαδιαία εφημερίδα του Ομίλου Λιβάνη θα αναστείλει την έκδοση της και δεν θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της Αγγέλας Νταρζάνου στην «Αυγή» που συπληρώνει:

Ήδη, οι εργαζόμενοι έχουν φύγει.. από τα γραφεία, από το απόγευμα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου, μετά από μήνυμα της διεύθυνσης της εφημερίδας, καθώς, όπως έγινε αντιληπτό, η κυριακάτικη εφημερίδα δεν πρόκειται να εκδώσει άλλο φύλλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον μέτοχο της εταιρείας σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ή αύριο Πέμπτη.

Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα δύο μηνών ενώ υπάρχει ανησυχία και για τους όρους αναστολής της έκδοσης, την καταβολή των χρεωστούμενων από δεδουλευμένα, επιδόματα αδείας κλπ.

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα απασχολεί περισσότερους από 40 εργαζόμενους ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με καθυστέρηση στις πληρωμές.

Η εφημερίδα εκδόθηκε ως κυριακάτικο φύλλο τον Ιούνιο 2017 και έχει κλείσει δύο χρόνια και οκτώ μήνες ζωής.

Από τον περασμένο Ιούνιο η εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ σε μια προσπάθεια να κρατήσει την κυκλοφορία της κυκλοφορούσε στα περίπτερα από το Σάββατο με τους ιθύνοντες να ευελπιστούν σε κυκλοφοριακή ανάκαμψη αφού η εφημερίδα θα έμενε στα σημεία πωλήσεων για δύο ημέρες…»

Μετά τις εκλογές του Ιουλίου είχε αλλάξει και η γραμμή της εφημερίδας και από ακραίο φιλοΣΥΡΙΖΑικό φύλλο είχε μετατραπεί σε πολύ πιο μετριοπαθές κεντρώο, κεντροδεξιό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...