21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΜέΡΑ25 Χανίων: Η ΝΔ συνεχίζει την ενδοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ – Κάλεσμα για την αυριανή κινητοποίηση

Ημερομηνία:

Το ΜέΡΑ25 Χανίων με ανακοίνωσή του καλεί στην  συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο στη Σούδα, την ΤΡΙΤΗ 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρει τα εξής:

Η ΝΔ συνεχίζει την ενδοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ

Η συνάντηση του κ.  Δένδια με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη επιτείνει την πολική της πρόσδεσης στο επικίνδυνο άρμα Τραμπ-Νετανιάχου την οποία εγκαινίασε ο κ. Τσίπρας, σφράγισε ο ίδιος στο σχήμα “3+1” (Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και ΗΠΑ) στην Ιερουσαλήμ τον Μάρτιο του 2019 και τώρα συνεχίζει περιχαρής και αμέριμνος ο κ. Μητσοτάκης.

Με τους γνωστούς αγωγούς (TAP, EastMed κλπ) που προσφέρουν μόνο γεωπολιτικές εντάσεις, έχοντας μόνο κόστος για το λαό μας και κανένα απολύτως όφελος. Αλλά και τις λοιπές αποικιοκρατικού τύπου εξαγορές όπως το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για το LNG και το Νεώριο της Σύρου, πάντα υπό την επίβλεψη του τοπικού τοποτηρητή των συγκεκριμένων συμφερόντων κ. Πάιατ. Καθώς και με την αφοσίωση σύμφωνα με την κοινή δήλωση Δένδια-Πομπέο στην “ιδιωτικοποίησης στρατηγικών υποδομών”, συνεχίζεται η υποβάθμιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού, των λαών της Ανατολικής Μεσογείου, της ειρήνης και της πράσινης κοινής ευημερίας στην περιοχή.

Ενώ την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση για να θερμάνει ακόμα περισσότερο τον αμερικανικό ιμπεριαλιστικό παράγοντα, φέρνει δυο συμβάσεις με τις ΗΠΑ στη Βουλή για τον ανεφοδιασμό αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών και πλοίων στην χώρα μας, αλλά και των συμμάχων των ΗΠΑ στην περιοχή, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προσφέροντας ακόμα περισσότερο “γη και ύδωρ” ακόμα και από τις βάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...