22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μέργος: «Συκοφαντίες ΣΥΡΙΖΑ. Λαμβάνω μόνο δύο μισθούς»

Ημερομηνία:

Το μισθό του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών και του εκπροσώπου του υπουργείου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας λαμβάνει ο Γιώργος Μέργος, που με νέα του δήλωση σημειώνει ότι δεν λαμβάνει το μισθό από το Πανεπιστήμιο, δεδομένου ότι έχουν ανασταλεί τα καθηγητικά του καθήκοντα.

Στη δήλωσή του, ο κ. Μέργος αναφέρει:

“Για δεύτερη συνεχή ημέρα γίνομαι στόχος λαϊκίστικων και παραπλανητικών επιθέσεων. Σήμερα, κάποιοι, και συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης ανακάλυψε ότι εισπράττω τρεις μισθούς, χρήζοντάς με έτσι με πολυθεσίτη.

Για την ενημέρωσή του, αλλά και όποιου ενδιαφερόμενου, από τις 17 Ιουλίου που ορίστηκα Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομικών, δεν λαμβάνω το μισθό μου από το Πανεπιστήμιο, αφού υπάρχει αναστολή των καθηγητικών μου καθηκόντων.

Η μοναδική αμοιβή μου από τον Ιούλιο του 2012 είναι ο μισθός του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και η αποζημίωση ως ο εκπρόσωπος του Υπουργείου στο γενικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όπως ο νόμος ορίζει, και όπως άλλωστε και ο προκάτοχός μου Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου ελάμβανε”, ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος δήλωσε την Τρίτη το απόγευμα ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει πολύ υψηλός, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η εν μέρει αναδίπλωσή του, χωρίς ωστόσο αυτό, να καθησυχάσει την αξιωματική αντιπολίτευση.

πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ