15.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Μέσω διαδικτύου θα ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι από την ΥΠ.Ε. Κρήτης

Ημερομηνία:

14 ιστοχώρους για την ενημέρωση των πολιτών κατασκεύασε και θέτει σε εφαρμογή η Δ/νση Πληροφορικής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, σε συνεργασία με τα 14 Κέντρα Υγείας του νησιού. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της παρουσία του Υποδιοικητή, αρμόδιου για το θέμα κ. Γιώργου Νεοφώτιστου, με τους Δ/ντες και στελέχη των Κ.Υ. , οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά και εκπαιδεύτηκαν για την νέα εφαρμογή.

Έτσι σήμερα κάθε Κέντρο Υγείας έχει την ιστοσελίδα του, η οποία αναμένεται ότι έως το τέλος του μήνα Απριλίου θα έχει ενημερωθεί ολοκληρωμένα και θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία με επικαιροποιημένα στοιχεία που αφορούν την κάθε μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Στόχος της ως άνω ενέργειας η έγκυρη και άμεση ενημέρωση κάθε πολίτη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες κάθε Κ.Υ., τις δραστηριότητες που αναπτύσσει, τους τρόπους επικοινωνίας και κυρίως τα προγράμματα εφημεριών και πορείας που εκτελούν οι γιατροί του.

Η ηλεκτρονική Δ/νση είναι: www.hc-crete.gr/istoselides-kentrwn-ygeias-kritis

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...