16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Μήνυμα αλληλεγγύης από χιλιάδες Άγιους Βασίληδες στα Χανιά για τα παιδιά με καρκίνο και αναπηρίες – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Φωτογραφίες: Γιάννης Αγγελάκης

To Santa Run επέστρεψε φέτος και η συμμετοχή αυτή τη χρονιά ήταν μαζική.

Πολλές εκατοντάδες Χανιώτες παρά το κρύο συμμετείχαν στη μεγάλη πορεία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς αλλά και χαράς στους δρόμους της πόλης ντυμμένοι Άγιοι Βασίληδες.

Η φετινή διοργάνωση ανήκει στο Δήμο Χανίων και στην Περιφέρεια Κρήτης και όπως κάθε χρονιά τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε για την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων των τεσσάρων σωματείων της πόλης των Χανίων, στις οργανώσεις που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες ή καρκίνο: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Σύλλογος «Ορίζοντας».

Το Santa Run ξεκίνησε από την αυλή του 1ου Λυκείου Χανίων όπου αφού πραγματοποιήθηκε συναυλία, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Π. Σημανδηράκης έδωσε το έναυσμα για να ξεχυθούν στους δρόμους των Χανίων οι χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες.

"google ad"

Σε διάφορα σημεία της διαδρομής υπήρχαν ηχεία όπου έπαιζαν δυνατά μουσική ενώ δεν έλειψαν και φέτος ενδιαφέροντα δρώμενα με χορευτές σουίνγκ, συναυλία κρητικής μουσικής στο Γυαλί Τζαμισί.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα 8 χρόνια της διοργάνωσης έχουν δοθεί σε ιδρύματα της πόλης περισσότερα από 420.000 ευρώ.

Το μεγάλο πάρτι ολοκληρώθηκε με μεγάλη συναυλία  με φιλική συμμετοχή του Γιάννη Χαρούλη,του Γιάννη Παπατζανή,του Ζαχαρία Σπυριδάκη και του Μπάμπη Παρασχάκη.

Και για πρώτη φορά μετείχε και η ολοκαίνουρια, νεοσύστατη Santaband.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...