25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Μαδούρο: «Κανείς δεν μπορεί να φοβάται. Είναι η ώρα για την υπεράσπιση της ειρήνης» – Ναυάγιο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ρωσίας

Ημερομηνία:

Κάλεσμα προς τον στρατό να «αγωνιστεί εναντίον όλων των πραξικοπηματιών» απηύθυνε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κατά τη διάρκεια ομιλίας του και προειδοποίησε πως δεν θα διστάσει να τιμωρήσει τους «προδότες» που ευθύνονται για την αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

«Ναι, είμαστε σε πλήρη μάχη, το ηθικό πρέπει να είναι στον ανώτατο βαθμό σε αυτή τη μάχη για να αφοπλίσουμε όλους τους προδότες, όλους τους πραξικοπηματίες», είπε ο Νικολάς Μαδούρο ενώπιον χιλιάδων στρατιωτών νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

«Πίστη πάντοτε, προδοσία ποτέ!», είπε ακόμη ο Μαδούρο στους στρατιώτες στην ομιλία του σήμερα, επαναλαμβάνοντας ένα σύνθημα που ακούγεται σε όλες τις συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις της κυβέρνησης. «Κανείς δεν μπορεί να φοβάται. Είναι η ώρα για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην ειρήνη», τόνισε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Ναυάγιο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ρωσίας

Την ίδια στιγμή χωρίς εμφανές αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε ο νέος γύρος συνομιλιών ΗΠΑ-Ρωσίας για το μέλλον της Βενεζουέλας, καθώς ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ απέρριψε ως αναληθείς τις δηλώσεις αξιωματούχων των ΗΠΑ σύμφωνα με τους οποίους η Μόσχα έχει καλέσει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας να μην εγκαταλείψει τη χώρα εν μέσω της συνεχιζόμενης αναταραχής εκεί, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Σύμφωνα με το RIA, ο Λαβρόφ είπε ακόμη πως η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ασύμβατες θέσεις για τη Βενεζουέλα, αλλά συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συνομιλίες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ