16.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μακάβριος πολιτικαντισμός: Στο ζύγι οι νεκροί στο Μάτι με τους νεκρούς της πανδημίας από τη Μ. Βουνάτσου – Την στηρίζει ο Πολάκης

Ημερομηνία:

Πολιτική πάνω απ’ τα φέρετρα…

Με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε τη στήριξή του στην Μυρσίνη Βουνάτσου, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάρτηση στην οποία έβαλε στο ζύγι τους νεκρούς στο Μάτι και τους νεκρούς από την πανδημία για να αποφασίσει ότι τελικώς οι νεκροί της πανδημίας είναι πιο πολλοί από αυτούς στο Μάτι και άρα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο καλή.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της, η Μ. Βουνάτσου είχε γράψει:

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κώλο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;»

Στη σχετική ανάρτηση απάντησε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρει ότι:

«Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορωνοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες.

Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή.

Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα αγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Χανιώτης βουλευτής Π. Πολάκης από την πλευρά του σχολίασε:

«ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ !!

Εσείς με τους «Μπάντεν-Μπάντεν»

Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ τυμβωρύχοι της λίστας πέτσα,που θα (ξανα)πιάσετε στο στόμα σας τη Μυρσινη για να καλύψετε την καταστροφή της πανδημιας που έφερε ο Μωυσης και η παρέα του!!!

Ξεγυμνωθηκατε πια !»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...