19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ματίνα Παγώνη: Ρεβεγιόν μόνοι μας – Δεν θα «κάνουμε» ούτε Πάσχα

Ημερομηνία:

«Όσοι μένουν σε κάθε σπίτι, θα βάλουν τα καλά τους, θα φτιάξουν ωραία φαγητά, θα βάλουν μουσική και θα περάσουν μόνοι τους το ρεβεγιόν και τις ημέρες των Χριστουγέννων», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», η Ματίνα Παγώνη, προσθέτοντας ότι οι διαμένοντες σε κάθε σπίτι θα περάσουν την γιορτινή περίοδο «χωρίς ανθρώπους από άλλες οικογένειες, παρά τα όσα είπε προ ημερών ο Πρωθυπουργός. Εμείς οι γιατροί θα πούμε αυτό που πρέπει να γίνει, βλέποντας και πόσο υψηλά παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων και την κατάσταση στα νοσοκομεία».

Όπως επισήμανε η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών- Πειραιώς, «θα βλέπουμε από το μπαλκόνι τους γείτονες που με τον ίδιο τρόπο θα γιορτάζουν στο στολισμένο σπίτι τους και θα πούμε μέσω του διαδικτύου και του τηλεφώνου τις ευχές στους αγαπημένους μας ανθρώπους γιατί έτσι πρέπει να γίνει, λόγω των συνθηκών».

Μάλιστα, εκτίμησε ότι η κατάσταση θα συνεχιστεί για μήνες έτσι, λέγοντας ότι ούτε τις Απόκριες ούτε το Πάσχα θα μπορέσουν να ενωθούν οικογένειες και φίλοι, αναφέροντας συγκεκριμένα «τις Απόκριες μπορούμε να βάλουμε την στολή μας, να φορέσουμε την μάσκα μας και να μείνουμε σπίτι μας».

Πρόσθεσε δε ότι «δεν θα “κάνουμε” ούτε Πάσχα, καθώς ακόμη δεν θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού, θα είμαστε μόνο στο 50-60% τότε που θα έχει εμβολιαστεί».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...