23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μαύρα Χριστούγεννα για την επαρχία Κισσάμου μετά τον θάνατο των τριών νέων στο τροχαίο του Κλαδισσού

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Κισσάμου, μετά και το νέο θανατηφόρο τροχαίο, αυτή τη φορά στη γέφυρα του Κλαδισσού, που κόστιζε τις ζωές τριών νέων ανθρώπων, αποφάσισε τη ματαίωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων.

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και τα Χανιά ξαναβυθίζονται στο πένθος εξαιτίας του νέου θανατηφόρου τροχαίου που κόστισε τις ζωές τριών νέων ανθρώπων ηλικίας από 18 έως 20 ετών.

Μεταξύ των τριών νεκρών ήταν και δύο κορίτσια από γνωστές και αγαπητές οικογένειες που ζούνε στο Καστέλι. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Δήμος Κισσάμου, με απόφαση του Δημάρχου ακύρωσε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Σταθάκης αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή την απώλεια τριών νέων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη των Χανίων, θέλω να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων.

Ο Δήμος Κισσάμου συμπαραστεκόμενος στο πένθος των οικογενειών των θυμάτων ακυρώνει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...