15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Μαύρες προβλέψεις» για τον κοροναϊό στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Υγείας

Ημερομηνία:

Αύξηση των κρουσμάτων άνω των 300 καθημερινά μέσα στις επόμενες ημέρες και υπέρβαση του ορίου των 10.000 συνολικά κρουσμάτων στις 29 Αυγούστου ή και μία ημέρα νωρίτερα προβλέπει για τη χώρα μας το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Υγείας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Παράλληλα το Ινστιτούτο προσδιορίζει ότι ο δείκτης Ro για την διασπορά του ιού είχε φτάσει στην χώρα μας στις αρχές Αυγούστου όταν ξεκίνησε η αύξηση των κρουσμάτων στο 1,75, δηλαδή ο κάθε φορέας του ιού μόλυνε σχεδόν δύο ακόμη άτομα. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα όσα δήλωναν οι κρατικοί λειτουργοί αναφορικά με την ανάλυση της διασποράς του ιού, που για τον Αύγουστο έδιναν τον δείκτη λίγο πάνω από το 1.

Οι σχετικοί πίνακες που δημοσιεύει το «Βήμα»:

 

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ