20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μεγάλη άνοδος της Αγωνιστικής Συνεργασίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Χανίων στις εκλογές

Ημερομηνία:

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο Σωματείο Συνταξιούχων ν. Χανίων την Τετάρτη 22 Μαρτίου. Η «Αγωνιστική Συνεργασία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ν. Χανίων» ήρθε δεύτερη με 50 ψήφους, 4 λιγότερες από την «Ομόνοια» καταγράφοντας πολύ μεγάλη αύξηση σε σχέση με τις εκλογές του 2014.

Σε σχετικό μήνυμα η Αγωνιστική Συνεργασία αναφέρει τα εξής:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν  στις εκλογικές διαδικασίες του σωματείου μας.

Η αύξηση  συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες  δείχνει ότι το σωματείο μπορεί να γίνει  ποιο μαζικό ποιο δυνατό πραγματικό εργαλείο διεκδίκησης.

Η εκλογική ενίσχυση  της Αγωνιστική συνεργασίας συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Χανίων  ήταν σημαντική. Οι συνάδελφοι έδειξαν ότι θέλουν το σωματείο πραγματικό  αποκούμπι στην καθημερινότητα τους.

Καλούμε τον κάθε συνάδελφο από εδώ και πέρα να συμμετέχει στις δράσεις του σωματείου. Να κάνουμε το σωματείο ποιο μαζικό ποιο δυνατό. Την αγωνία  μας  να την κάνουμε  οργανωμένη δράση μαζί με αυτούς που πλήττονται από αυτές τις πολιτικές .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ – ΑΠΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!

Εκλογές 2014 ψήφησαν 93

Έλαβαν:

(Αγων.συνεργ. 9) (εδρες 0),

(Ενοτητα  84) (έδρες 9),

Εκλογές 2017 ψήφησαν 147

Έλαβαν:

(Αγων.συνεργ.50) (έδρες 3),

"google ad"

(Ομόνοια 54) (έδρες 3),

(Πρόοδος 43)  (έδρες 3),

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...