17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Μεγάλη επιτυχία με τον “Μαραθώνιο” της ΑΛΑ Χανίων στο αεροδρόμιο Μάλεμε

Ημερομηνία:

Σε μεγάλη επιτυχία εξελίχθηκε η δεκάωρη διοργάνωση (μαραθώνιος!) της ΑΛΑ Χανίων τη Κυριακη 29/6/14 στο Ιστορικό Αεροδρόμιο του Μάλεμε που περιλάμβανε αγώνες DRAG DAY, DRIFT & GP Tuning.

Οι 63 συμμετέχοντες αγωνιζόμενοι (στους 3 διαφορετικούς αγώνες), και οι θεατές, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες,γέμισαν από νωρίς το πρωί στον χώρο της διοργάνωσης και παρέμειναν μέχρι αργά το απόγευμα, σε μια μέρα γεμάτη ταχύτητα και αδρεναλίνη.

Αυτός λοιπόν ήταν και ο τρίτος αγώνας από τους 5 της χρονιάς για το Επαθλο Drift & GP Tuning που προκήρυξε η ΑΛΑΧ στην αρχή του έτους.

To επόμενο ραντεβού δόθηκε για την Τετάρτη 16/7 στις 8 το βράδυ στα γραφεία της λέσχης για τις Εκλογές για την ανάδειξη του Νεου ΔΣ και ΕΕ, πληροφορίες θα μπορείτε να πάρετε στα τηλέφωνα της λέσχης και μέσα από την σελίδα της Λεσχης στο facebook.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ