22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μεγαλώνει η πίεση στο ΠΑΓΝΗ για τον κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Οι πιεστικές ανάγκες του συστήματος υγείας για νέα κρεβάτια που θα εξυπηρετούν ασθενείς με κορωνοϊό, ανάγκασαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου σε αναδιάταξη των δυνάμεων του και μεταφορά κλινικών ώστε να δημιουργηθούν νέα κρεβάτια COVID, προκειμένου να δεχτούν ασθενείς!

Όπως αποκάλυψε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιωργος Χαλκιαδάκης μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ Ηρακλείου, στις 25 μέχρι σήμερα κλίνες COVID-19 που λειτουργούν στο νοσοκομείο, προστίθενται άλλες 21, καθώς μεταφέρθηκε η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου στο χώρο της κλινικής ΩΡΛ, και η Παθολογική μετατρέπεται σε νέα, δεύτερη κλινική COVID, δείχνοντας πόσο πιέζεται πια το σύστημα.

Ακόμα αυξάνονται και οι ΜΕΘ που θα εξυπηρετούν ασθενείς με κορωνοιό σε 18, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες για τη νέα μονάδα ΜΕΘ COVID που θα δημιουργηθεί στο ισόγειο του νοσοκομείου , από τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ωστόσο δεν θα είναι έτοιμη νωρίτερα από τις 12 Φεβρουαρίου!

Σήμερα στο ΠΑΓΝΗ έχουν έλθει δυο ασθενείς από Λήμνο και Ρέθυμνο που χρειάζονται νοσηλεία στη ΜΕΘ COVID, ενώ αναμένεται και μια αεροδιακομιδή από τη Ρόδο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...

Η συγγραφέας Ουλρίκε Ράιλανς στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Το Ινστιτούτο Γκαίτε, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης...