23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Μεθοδεύεται το κλείσιμο της υπόθεσης»: Συμπληρωματικές καταθέσεις από Καμμένο και Χαϊκάλη

Ημερομηνία:

Για συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκαν την Κυριακή το πρωί από τον εισαγγελέα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης και ο πρόεδρο του κόμματος Πάνος Καμμένος, μετά και την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου, πρωταγωνιστή της υπόθεσης απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη. Αρχικά ο Πάνος Καμμένος ανέβαλε για τη Δευτέρα την κατάθεσή του, προβάλλοντας προσωπικό «κώλυμα», ωστόσο ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Ισίδωρος  Ντογιάκος, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον ενημέρωσε πως σε περίπτωση που δεν προσέλθει σήμερα η έρευνα θα κλείσει. Έτσι ο Πάνος Καμμένος προσήλθε εσπευσμένα στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου καταγγέλλοντας «μεθοδεύσεις».

Προσερχόμενος στον εισαγγελέα ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως σχετικά με τις πληροφορίες περί δυσφορίας των εισαγγελικών αρχών για την αρχική αναβολή της κατάθεσής του, επικοινώνησε ο ίδιος με τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε «αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων» τις εν λόγω πληροφορίες. Ωστόσο λίγο αργότερα ο κ. Ντογιάκος επικοινώνησε με τη σύζυγο και συνήγορό του, ενημερώνοντας πως αν δεν προσέλθει σήμερα η έρευνα θα κλείσει. Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως το πρωτότυπο υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα, διαψεύδοντας πως δόθηκε στις εισαγγελικές αρχές μονταρισμένο υλικό.

«Υπάρχει μεθόδευση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και συνέχισε: «Παράλληλα χθες υπήρξε διαρροή ότι το υλικό που είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι μονταρισμένο. Ο κ. Κικίλιας και ο διευθυντής των εγκληματολογικών με ενημερώνουν ότι το υλικό το κρατά ο κ. Ντογιάκος στο συρτάρι του. Αν αληθεύει, πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης».

Το Σάββατο ο Γιώργος Αποστολόπουλος στην κατάθεσή τους υποστήριξε πως στόχος του ήταν να παγιδεύσει τον Χαϊκάλη για να αποδείξει πως είναι «ανέντιμος» και με «μειωμένη ηθική». «Ήθελα να προστατέψω το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων», ισχυρίστηκε και πρόσθεσε πως «ήθελε να καταγγείλει τον Χαϊκάλη, αλλά τον πρόλαβε». «Θα δώσω και άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν τη μειωμένη ηθική υπόσταση του Χαϊκάλη», είπε, ενώ ο δικηγόρος του, Παύλος Σαράκης, δήλωσε πως «η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=r0v0dsidA98#t=11″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8Di9JHKDHeQ”]

«Το έκανε για να δείξει ποσό ανήθικος ειμαι και να το πει στο Καμμένο. Είχε τόσο καιρό υλικό και δεν του το έδειχνε; Τι περίμενε; Να φτάσουμε στη τρίτη ψηφοφορία για να με εκβιάσει εμένα και τους ΑΝΕΛ να πούμε ναι; Όχι μωρέ!!!! Απλά το έκανε μόνος του για να δείξει οτι είμαι ανήθικος. Δεν υπάρχει άλλος σκοπός. Πόση τρέλα θεέ μου;», ήταν το σχόλιο του Παύλου Χαϊκάλη στο Facebook. Λίγο αργότερα μιλώντας στο Mega κάλεσε τις εισαγγελικές αρχές να δώσουν όλο το υλικό στη δημοσιότητα για να φανεί η αλήθεια. Παράλληλα προκάλεσε οποιονδήποτε τον αμφισβητεί να του κάνει μήνυση.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...