16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Μετά την επίθεση σε εργαζόμενο στη ΔΟΥ Χανίων, ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής στις ΔΟΥ Κρήτης

Ημερομηνία:

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποίησε το πρωί ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής παρέμεινε στη ΔΟΥ περίπου μισή ώρα, ενώ εκλήθη στην υπηρεσία και ο διευθυντής της Εφορίας, ο οποίος ήταν σε άδεια.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ ζήτησε από τους υπαλλήλους εντατικοποίηση των ελέγχων σε στόχο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου και σε μία εξόχως τουριστική περιοχή, όπως είναι ο νομός Ηρακλείου.

Παράλληλα, ο κ. Πιτσιλής καταδίκασε απερίφραστα τα περιστατικά φραστικών επιθέσεων και χειροδικιών κατά των ελεγκτικών συνεργείων, επισημαίνοντας ότι η στήριξη και η συνδρομή της αστυνομίας είναι δεδομένη.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ επισκέφθηκε και τις ΔΟΥ Ρεθύμνου και Χανίων.

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη Πιτσιλή έρχεται λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο εις βάρος υπαλλήλου της ΔΟΥ στα Χανιά, την προηγούμενη εβδομάδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

34o Grand Prix Μάχης της Κρήτης – Στέλιος Καραμπινάκης 2024

Ο Σκοπευτικός Σύλλογός “O Βάρδας” διοργανώνει στο Εθνικό Σκοπευτήριο...

Σπιτικές προτάσεις: Τσουρέκια

Τέσσερα κιλά αλεύρι, δέκα αβγά (τα δύο απ’ αυτά...

Μουσική παράσταση με αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία στην αυλή της Κατάληψης Rosa Nera

Σε μια μουσική παράσταση με της συλλογικότητας, αύριο Σάββατο...