17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Μετά την Ryanair και η Aegean μειώνει τις πτήσεις προς τα Χανιά;

Ημερομηνία:

Με κείμενο που ανήρτησε το μέλος της Ανοικτής Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην Εκχώρηση του Αεροδρομίου Χανίων ενημερώνει ότι πέραν της Ryanair που ακυρώνει πτήσεις και η Aegean προχωρά σε παρόμοιο πρόγραμμα περικοπών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, για τη χειμερινή περίοδο η Aegean μειώνει τις πτήσεις της από Θεσσαλονίκη προς Χανιά από 4 σε μόλις 2!

Διαβάστε τι αναφέρεται:

Μετά τις ακυρώσεις των πτήσεων της Ryanair, μεταξύ άλλων, και στη γραμμή Χανιά-Θεσσαλονίκη τώρα και ο ιδιωτικός “εθνικός αερομεταφορέας” ακυρώνει απευθείας πτήσεις από την εν λόγω γραμμή. Μόνο που εδώ δεν γίνονται ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα για τη χειμερινή περίοδο οι απευθείας πτήσεις της Aegean μειώνονται από τέσσερις σε μόλις δύο. Η συμβολή του κρητικού ιδιοκτήτη, και όχι μόνο, στην “ανάπτυξη” της ευρύτερης περιοχής των Χανίων!!! Σχεδόν πλήρης, λοιπόν, ο αποκλεισμός της Δυτικής Κρήτης από την Βόρεια Ελλάδα την επόμενη περίοδο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...