20.8 C
Chania
Wednesday, April 17, 2024

Μεταμορφώθηκε από bodybuilder σε μια φυσιολογική γυναίκα, γιατί δεν ήταν ευτυχισμένη

Ημερομηνία:

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν μια πλήρη “μετάλλαξη” ενός σώματος στα κοινωνικά μέσα δεν είναι κάτι νέο.

Πολλοί άνθρωποι περήφανοι για το σώμα τους, δημοσιεύουν εικόνες “πριν” και “μετά” αποκαλύπτοντας τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που έχουν ρίξει για να χάσουν βάρος ή να διαμορφώσουν το σώμα τους και οι περισσότεροι φαίνονται να είναι πραγματικά ικανοποιημένοι με την αλλαγή αυτή.

Όμως, η Jolene Nicole Jones, πρώην bodybuilder από την Μοντάνα, έγινε viral για ακριβώς τον αντίθετο λόγο! Η Jones ανέβασε φωτογραφίες από την μεταμόρφωσή της στο Facebook και δεν είναι όπως αυτές που έχετε συνηθίσει να βλέπετε.

Στις φωτογραφίες της, η Jones από αδύνατη και γυμνασμένη φαίνεται να γίνεται “χαρούμενη”, όπως λέει η ίδια.

“Δεν είναι η τυπική μεταμόρφωση,” είπε. “Από εκεί που ήλεγχα ακριβώς την διατροφή και το πρόγραμμά μου, έχω ηρεμήσει και έχω βρει τον εαυτό μου.”

“Οι κοιλιακοί μου δεν έφερναν την ευτυχία. Ποτέ δεν ήμουν αρκετή και πάντα έπρεπε να βελτιώνομαι. Σήμερα πήγα για ράφτινγκ με φίλους και απόλαυσα ένα γεύμα που ο παλιός μου εαυτός ούτε θα ακουμπούσε. Το σώμα μας είναι το μόνο που έχουμε σ’αυτή την ζωή και η αξία του δεν μετριέται από το βάρος που μπορεί να σηκώσει ή το σχήμα του.”

”Αυτό είναι κάτι που όλοι θα πρέπει να θυμόμαστε: Η υγεία δεν μετριέται από τους κοιλιακούς και το βάρος. Η υγεία δεν είναι μόνο σωματική. Φυσικά είναι σημαντικό να τρώμε καλά και να είμαστε δραστήριοι για να είμαστε υγιείς. Αλλά η νοητική και η συναισθηματική υγεία είναι πολύ σημαντικές”, λέει ακόμα η ίδια.

Μάλιστα, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι οι αντιδράσεις στο Facebook ήταν απίστευτα θετικές σχετικά με τη ”μεταμόρφωση” της Jones, η οποία έχει συγκεντρώσει περίπου 150.000 αντιδράσεις, 12.000 σχόλια και σχεδόν 50.000 shares στην επίμαχη φωτογραφία.

newmoney.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...