20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Με αφορμή την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο συντονισμός μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων εν’ όψει της άφιξης των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Σούδας, για τη φετινή τουριστική περίοδο, ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, στο Δημαρχείο Χανίων, με πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων.Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, επανέλαβε για μία ακόμη φορά το μέγιστο ενδιαφέρον του Δήμου Χανίων για το θέμα της κρουαζιέρας, με στόχο την καθιέρωση της Σούδας σε σταθμό κρουαζιέρας (λιμάνι εκκίνησης και κατάληξης), γεγονός τεράστιας οικονομικής και αναπτυξιακής σημασίας για το Νομό, την Κρήτη αλλά και γενικότερα τον ελληνικό τουρισμό.

Ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε ότι η ενίσχυση του τουρισμού κρουαζιέρας αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες του Δήμου Χανίων και της Δημοτικής αρχής. Για το σκοπό αυτό, άλλωστε, συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις κρουαζιέρας με σκοπό την προώθηση του προορισμού Χανιά, και το μήνυμα, που ενδιαφέρει πρωτίστως τις εταιρείας κρουαζιέρας, ότι ο Δήμος στηρίζει και βοηθάει, αυτή τη μορφή τουρισμού.

Επίσης ανέφερε ότι ο Δήμος Χανίων, λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τις παρατηρήσεις και προτάσεις των εκπροσώπων των εταιρειών κρουαζιέρας, των ξεναγών καθώς και των επισκεπτών κρουαζιέρας, βελτιώνοντας όλα εκείνα τα σημεία που απαιτούνται ώστε τα Χανιά να συνεχίσουν  να αποτελούν έναν από τους βασικούς προορισμούς κρουαζιέρας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ