25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Με δύο απανωτά tweet διέγραψε Κουντουρά – Κόκκαλη ο Πάνος Καμμένος

Ημερομηνία:

Την απομάκρυνση και του Βασίλη Κόκκαλη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, λίγο μετά τη διαγραφή της Έλενας Κουντουρά.

Με δύο απανωτά tweet ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ έκανε πράξη την δέσμευσή του, ότι δηλαδή θα διαγράψει τους βουλευτές του σε περίπτωση που στηρίζουν την κυβέρνηση με την ψήφο τους.

Με δήλωσή της στο ΑΠΕ η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά  είπε: «Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Από τη μεριά του ο Βασίλης Κόκκαλης τόνισε πως στηρίζει την κυβέρνηση γιατί «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της».

Το tweet της διαγραφής της Έλενας Κουντουρά 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ