16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Με δύο πιστόλια,380 γραμ. χασίς και τυφέκιο συνελήφθη 34χρονος Χανιώτης

Ημερομηνία:

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, νωρίς το απόγευμα, σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρήκαν ένα πιστόλι Beretta με έξι σφαίρες.Στην συνέχεια οδήγησαν τον 34χρονο στο σπίτι του στην συνοικία της Νέας Χώρας.

Εκεί βρήκαν ένα ακόμη πιστόλι Zastava με γεμιστήρα που είχε 8 σφαίρες και επιπλέον βρήκαν και 131 σφαίρες του ίδιου διαμετρήματος.

Όμως – εκτός των σύγχρονων και εύχρηστων όπλων, ο 34χρονος είχε σπίτι του και ένα κατοχικό πολεμικό τυφέκιο Μάλινχερ με 89 σφαίρες.

Επιπλέον στην διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και 380 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που ήταν κρυμένα στην αυλή του σπιτιού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ