21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Με μεγάλη επιτυχία τα “Βενιζέλεια – Χανιά 2019” – Το μήνυμα των διοργανωτών

Ημερομηνία:

Ευχαριστήρια Επιστολή από τη Διεθνή Αθλητική Συνάντηση Στίβου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2019»

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης Στίβου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην κατηγορία Classic Permit Meetings, «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2019», η οποία αποτελείται από το ΣΕΓΑΣ, ΑΟ ΚΥΔΩΝ, Γ.Σ. «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμβολή σας στην κατά γενική ομολογία επιτυχημένη διοργάνωση του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χώρας μας στον Κλασσικό Αθλητισμό.

Συνδιοργανωτές της προσπάθειας αυτής ήταν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων και Δήμος Πλατανιά.

Το διεθνές μίτινγκ στίβου “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2019”, που προήλθε από τη συνένωση των δύο μίτινγκ των Χανίων «Βενιζέλεια» και «Χανιά» και την άριστη συνεργασία των αθλητικών δυνάμεων του στίβου της πόλης, πέτυχε από την πρώτη χρονιά της διεξαγωγής του ένα εξαιρετικό αθλητικό αποτέλεσμα. Ένδειξη ότι η συνένωση δυνάμεων της πόλης μας μπορεί να την καταστήσει μελλοντικά Διεθνές Κέντρο Αναφοράς προς όφελος όλων των τομέων δραστηριοτήτων.

Δίκαια συνεπώς χαρακτηρίστηκε από όλους, ως το καλύτερο ελληνικό μίτινγκ στίβου των τελευταίων χρόνων, συνδυάζοντας τη συμμετοχή εξαίρετων πρωταθλητών και με πολύ μεγάλο αριθμό θεατών στις κερκίδες.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου από 17 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βρετ. Παρθένοι Νήσοι, Ιράκ, ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Τζαμάικα, Ιταλία, Τουρκία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρωσία (ΑΝΑ), Ουγγαρία, Λετονία) και κατά τη διάρκειά της επιτεύχθηκαν τα ακόλουθα:

3 Όρια για Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

 Σωτήρης Γκαραγκάνης Όριο για Ευρωπαϊκό Κ23 Γκέβλε (Σουηδία) 100μ 10.43

 Αλέξης Αργυρόπουλος Όριο για Ευρωπαϊκό Κ20 Μπόρας Μήκος 7.51

 Θόδωρος Ζιώγας Όριο για Ευρωπαϊκό Κ20 Μπόρας Σφύρα 71.91

Καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα (9/6/2019)

 100μ Γυναικών: 11.78 Κυριακή Σαμάνη (Αίολος Μακεδονίας)

 400μ Γυναικών: 52.04 Μαρία Μπελιμπασάκη (Πανναξιακός ΑΟ)

 100μ Ανδρών: 10.43 Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΟΦΚΑ Οδυσσέας)

"google ad"

 800 μ Ανδρών: 1.48.49 Χρήστος Κοτίτσας (ΓΣ Κηφισιάς)

 Μήκος Ανδρών: 8,18 μ. Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)

 Σφαιροβολία: 19,18 μ. Οδυσσέας Μουζενίδης (Κένταυρος Χαλκ.)

Προσφέρθηκαν επίσης υπηρεσίες όπως:

 Ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ και εκπομπή των αγώνων σε εμβέλεια Πανελλήνια αλλά και του εξωτερικού

 On line αποτελέσματα και άμεση ενημέρωση διαδικτυακά της εξέλιξης των αγωνισμάτων

 Εφαρμογή όλων των προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με παρουσία μάλιστα επίσημου εκπροσώπου τους (Technical Delegate) εντός του αγωνιστικού χώρου

Η επιτυχημένη διεξαγωγή του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2019» καθώς και το γεγονός ότι κόσμος με ενδιαφέρον για τον κλασσικό αθλητισμό γέμισε ασφυκτικά το Εθνικό Στάδιο Χανίων οφείλεται κυρίως στις δικές σας ενέργειες προβολής από το μέσο σας σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και μετά τη διοργάνωση θέτοντας έτσι τις βάσεις για τη μελλοντική της εξέλιξη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...