19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Με νέες εκπομπές και μοναδικές παραγωγές ξεκίνησε το πλούσιο πρόγραμμα της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης

Ημερομηνία:

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2013 – 2014, η οποία έγινε στον Πολυχώρο Mega Place στα Χανιά.Η παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη νέα χειμερινή σαιζόν, έγινε με τη χρήση σύγχρονης οπτικοακουστικής τεχνολογίας και όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο, στο οποίο προβλήθηκε το νέο της πρόγραμμα.

Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σκηνές από τη δεκάχρονη ιστορία του τηλεοπτικού σταθμού καθώς και απόψεις του τηλεοπτικού κοινού για τη Νέα Τηλεόραση.

Την εκδήλωση άνοιξε η Δημοσιογράφος και διευθύντρια ενημέρωσης του σταθμού, Ευτυχία Πενταράκη, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους. Αμέσως μετά, το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα «Βιγλάτορες» προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Ακολούθως, απεύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Τηλεόρασης, Γιώργος Παπακωνσταντής, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της Νέας Τηλεόρασης, στην κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση και τόνισε ότι στη νέα σεζόν η Νέα Τηλεόραση Κρήτης επικεντρώνει το πρόγραμμά της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση στον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι «…πρέπει να αξιοποιήσουμε ενωμένοι όλες μας τις δυνάμεις, ώστε τα Μέσα Ενημέρωσης να γίνουν μοχλοί αναδημιουργίας, ευπρέπειας, δημοκρατίας και πολιτισμού.»

Ααφερόμενος στο νέο πρόγραμμα, τόνισε ότι η φετινή τηλεοπτική σαιζόν διαμορφώνεται σε ένα κλίμα γενικευμένης κρίσης και για το λόγο αυτό το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ενημέρωση με αξιοπιστία, συνέπεια, κριτική σκέψη, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Η παρουσίαση των νέων εκπομπών του φετινού προγράμματος έγινε από τη Διευθύντρια Μάρκετινγκ, Μαριάννα Μηλάκη, η οποία παρουσιάζοντας το πρόγραμμα αναφέρθηκε στα βασικά κριτήρια ανάπτυξής του, που είναι η ενημέρωση με σεβασμό στον τηλεθεατή, η πολιτιστική αναβάθμιση και η ποιότητα.

Το νέο πρόγραμμα της Νέας Τηλεόρασης, το οποίο ξεκινά από την 1η Οκτωβρίου, αποτελείται αρχικά από 22 εκπομπές, από τις οποίες οι 18 είναι δικές της παραγωγές, οι περισσότερες από κάθε άλλο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό, ενώ περιλαμβάνει ποιοτικές κινηματογραφικές ταινίες και βραβευμένα ντοκιμαντέρ.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενημέρωση στην πρωινή και βραδινή ζώνη, καθώς και στην ανάδειξη του κρητικού περιβάλλοντος και του πολιτισμού.

Στην εκδήλωση, παρέστησαν εκπρόσωποι της εκκλησίας, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι της περιφέρειας και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και του κόσμου του πολιτισμού.

Το νέο πρόγραμμα της Νέα Τηλεόρασης Κρήτης για την τηλεοπτική σαιζόν 2013 – 2014 μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΝΕΑ TV στο youtube

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...