14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Με οκτάμηνη σύμβαση ο 27χρονος Σήφης Γναφάκης που πέθανε σε εργατικό ατύχημα στον Πλατανιά – Ανακοινώσεις και ψηφίσματα

Ημερομηνία:

Ένας 27χρονος νέος άνθρωπος, ο Σήφης Γναφάκης, ο οποίος εργαζόταν στο Δήμο Πλατανιά με οκτάμηνη σύμβαση πέθανε ενώ εκτελούσε εργασία σε περιοχή του Πλατανιά.

Ο 27χρονος ήταν οδηγός οχήματος του Δήμου Πλατανιά. Το ατύχημα καθώς οδηγούσε, όταν για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό ανετράπη.

Το τροχαίο έγινε στην περιοχή του Πάνω Πλατανιά ενώ ο 27χρονος πέθανε ενώ μεταφερόταν προς το νοσοκομείο Χανίων.

Ψήφισμα Δήμου Πλατανιά

Μετά το τραγικό  δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του εργαζομένου στον Δήμο Πλατανιά Ιωσήφ Γναφάκη του Νικολάου, συγκλήθηκε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά και αφού εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη και την οδύνη του για την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τα ειλικρινή του συλληπτήρια στην οικογένεια του, εξέδωσε σχετικό ψήφισμα και αποφάσισε τα εξής:

1.Να ματαιωθεί η  προγραμματισμένη  για σήμερα 29-01-2015 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

2.Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά  την ώρα της εξόδιου   ακολουθίας.

3.Να τελεσθεί η κηδεία με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά.

4.Να παραστεί ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο  στην εξόδιο ακολουθία.

Συλλυπητήρια επιστολή Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, και το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σήφη Γναφάκη, εργαζόμενου στο Δήμο Πλατανιά, που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

Συλληπητήρια μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Πλατανιά

Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον άτυχο θάνατο του Γναφάκη Ιωσήφ του Νικολάου στους οικείους και συγγενείς του.

Ανακοίνωση Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ν. Χανίων

"google ad"

Σε ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Χανίων σημειώνει ότι ο 27χρονος εργαζόταν με οκτάμηνη σύμβαση, και ήταν ένας άνθρωπος του μεροκάματου.

Αναλυτικότερα:

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ένας συνάδελφος πάνω στον αγώνα του μεροκάματου, έχασε την ζωή του.

Ο συνάδελφος που έχασε την ζωή του, ήταν οδηγός, μόλις 27 ετών και πάλευε για ένα καλύτερο αύριο. Μάλιστα εργαζόταν με οκτάμηνη σύμβαση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Χανίων εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου.

Καθήκον όλων μας δεν είναι μόνο να πηγαίνουμε στη δουλειά μας αλλά και να επιστρέφουμε σώοι, υγιείς και αρτιμελείς  στην οικογένεια μας.

Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο εργατικό ατύχημα.

Εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση: Δέσμευση για εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος

Για ανάγκη να διερευνηθούν τα αίτια του ατυχήματος εν ώρα εργασίας που κόστισε τη ζωή του Σήφη Γναφάκη μιλά στην ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση νομού Χανίων.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, με οδύνη πληροφορηθήκαμε για το δυστύχημα εν ώρα εργασίας που κόστισε τη ζωή του συναδέλφου μας Σήφη Γναφάκη, εργαζόμενου στο Δήμο Πλατανιά.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου αυτού ανθρώπου που δεν βρίσκεται πια μαζί μας και δεσμευόμαστε να ενημερωθούμε για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Και το Σωματείο Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Χανίων « Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» για τον θάνατο του 27χρονου

Το Σωματείο Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Ν. Χανίων « Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου συμβασιούχου οδηγού φορτηγού.

Χάσαμε ένα συνάδελφο 27 ετών.

Θέλουμε να πούμε σε όλους τους συνάδελφους οδηγούς να προσέχουν στους δρόμους και στα εργοτάξια, γιατί ο κάθε συνάδελφος πρέπει να φεύγει το πρωί για το μεροκάματο και να γυρίζει πίσω σώος και αβλαβής στην οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ας είναι ο τελευταίος αδικοχαμένος συνάδελφος οδηγός.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...