25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Με τις εκλογές να πλησιάζουν, σπάει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ;

Ημερομηνία:

Στον  ΣΚΑΙ 100.3 και στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Δημήτρη Οικονόμου, βγήκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος

Βγήκε κανονικά και μίλησε στο ραδιόφωνο του Φαλήρου, χωρίς να υπάρχει κάποιο έκτακτο γεγονός, χωρίς να υπάρχει… δικαιολογία.

Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα, έστω και σιωπηρό, σπάσιμο του εμπάργκο. Όπως αναφέρει το e-tetradio.gr ούτως ή άλλως το σκέφτονται τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλαβαίνουν πια το ανόητο του πράγματος. Δεν ξέρουμε μόνο αν θα το κάνουν κεντρικά, με απόφαση του κόμματος και ανακοίνωση, όπως συνέβη με τη ΝΔ και την ΕΡΤ, ή το κάνουν δια της πλαγίας. Θα δείξει. Ηταν πάντως σήμερα, είναι δηλαδή, μία αρχή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ