21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από τα Χανιά οι επικεφαλής τουριστικών φορέων από την Τουρκία

Ημερομηνία:

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας αφήσει στα μέλη του Δ/Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων, μία νότα αισιοδοξίας για την δυναμική και τις προοπτικές που έχουν οι δύο χώρες, αναχώρησε από τα Χανιά η Τουρκική αποστολή η οποία απαρτίζετο από διακεκριμένους επικεφαλής, σημαντικών επιχειρηματικών τουριστικών φορέων, διακεκριμένων δημοσιογράφων από τις εφημερίδες Ηürriyet, Milliyet και Posta, καθώς και σημαντικών τουριστικών πρακτόρων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Χανίων

«Πολύ σύντομα θα έχουμε κάποια γκρουπ Τούρκων επισκεπτών στα Χανιά , ενώ παράλληλα τα μέλη μας, έχουν την δυνατότητα μέσω της Ένωσης, να προτείνουν τιμές ώστε σύντομα, εντός Ιουλίου, να έχουμε απευθείας πτήσεις από την Τουρκία προς τα Χανιά, εφόσον επιβεβαιώσουμε την αεροπορική σύνδεση .

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε πρώτη φάση , ωφελημένα θα είναι τα ξενοδοχεία 2**, 3*** και 4**** και μικρής δυναμικότητας.

Μετά την φιλοξενία των συγκεκριμένων ατόμων θεωρούμε βέβαιο ότι έχουμε πολλά κοινά πάνω στα οποία μπορούμε να βασιστούμε και τα Χανιά να γίνουν ένας σημαντικός προορισμός για Τούρκους επισκέπτες , ξεκινώντας από φέτος, σε μια χρονιά όπου δυστυχώς τα μέχρι τώρα σημάδια από τις υπάρχουσες αγορές δεν είναι τα αναμενόμενα, λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.

Είναι επομένως απαραίτητο να αναπτύξουμε νέες αγορές , να διαφοροποιήσουμε το προϊόν μας και να προσελκύσουμε επισκέπτες με υψηλό καταναλωτικό προφίλ όπως οι Τούρκοι.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, εργάζεται αδιάκοπα προς αυτή την κατεύθυνση και ελπίζουμε να δούμε αποτελέσματα σύντομα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την AEGEAN AIRLINES για την ευγενική χορηγία τους στην διακίνηση των φιλοξενουμένων μας , το ΕΒΕΧ για τη σημαντική βοήθειά του σε αυτή την νέα δράση μας και το τουριστικό γραφείο IO TOURS για την ευγενική προσφορά του της παραχώρησης λεωφορείου για την μετακίνηση των φιλοξενουμένων μας κατά τη διάρκεια παραμονής τους στα Χανιά.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...