14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Με το ΚΙΔΗΣΟΣ οι 75 του ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία:

Τη στήριξή τους στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλης της Κίνησης των 75

Την ανακοίνωση υπογράφουν τα μέλη της κεντρικής επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. : Γιουματζίδης Βασίλης#

Καρχιμάκης Μιχάλης,  Κορακίδης Οδυσσέας, Νούσιος Βασίλης, Νιώτης Γρηγόρης, Παπαηλιού Άσπα, Στρατάκης Μανώλης και Πολίτη Ελίζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ψηφοδέλτια ετοιμάζονται πυρετωδώς και θα δοθούν σταδιακά στην δημοσιότητα. Στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας θα τοποθετηθεί ο Χ. Αηδόνης ο οποίος έχει διατελέσει γραμματέας της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, ενώ επίσης θα είναι υποψήφιοι ο Θ. Μωραΐτης πιθανότατα στην Β’ Αθηνών, ο Σ. Ξυνίδης στην Ξάνθη, ο Φ. Σαχινίδης στην Λάρισα ενώ οι κύριοι Δ. Ρέππας και Φ. Πετσάλνικος θα τοποθετηθούν στις τελευταίες θέσεις του επικρατείας.

Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μην συμμετέχουν τα στελέχη του σε εκπομπές τύπου μονομαχίας, τα γνωστά debates, τα οποία θα έχουν μόνο ως προσκεκλημένους νυν και πρώην στελέχη του, όπως αναφέρεται σε άτυπο σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

Την ίδια στιγμή, οκτώ στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν τις διαρροές ότι αποχωρούν ώστε να ενταχθούν στις τάξεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το Βήμα, πρόκειται για τους Μαρία Μίχα (Πιερία), Ελένη Τσαούση (Έβρος), Παύλο Παπαδόπουλο (Καβάλα), Νίκο Σκοπιανό (Ροδόπη), Ευτύχη Μαυρογένη (Χανιά), Γαβριήλ Κουρή (Χανιά), Φώτη Κοφινά (Μαγνησίας) και ακόμα ένα στέλεχος, που δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί το όνομα του πάλι από τα Χανιά, όπου δημιουργούνται ερωτήματα για τον θα μπορέσει το κόμμα Παπανδρέου να κατεβάσει ψηφοδέλτιο.

Το ΠΑΣΟΚ προτείνει το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή όλων των δημοκρατικών δυνάμεων που πιστεύουν στην Ευρώπη και βάζουν πλάτη στην ευθύνη που τους αναλογεί. Δηλαδή προτείνει κυβέρνηση στην οποία θα συμμετάσχουν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...