15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μηνύματα για τα τροχαία και την οδική ασφάλεια μέσω πανελλήνιου μαθητικού-φοιτητικού διαγωνισμού Πολυμέσων VideoClip, Ηχητικού Μηνύματος, Αφίσας

Ημερομηνία:

Με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται ο Πανελλήνιος Μαθητικός – Φοιτητικός Διαγωνισμός Πολυμέσων VideoClip, Ηχητικού Μηνύματος, Αφίσας με τίτλο «Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια- Ας συμβάλλουμε όλοι για να χάσουμε την πρωτιά …. στα τροχαία δυστυχήματα!!», μια πρωτοβουλία του  συλλόγου «Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης – Ο Άγιος Χριστόφορος”.Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης της Περιφέρειας Κρήτης  για την οδική ασφάλεια, σήμερα στην Περιφέρεια, με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τα μέλη του συλλόγου «Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης», και συγκεκριμένα: τον πρόεδρο του συλλόγου Σταύρο Πολέντα, τον επιστημονικό συνεργάτη του συλλόγου Μανόλη Λεράκη, τον υπεύθυνο δημιουργικού Γιάννη Γιαννικάκη, και του προέδρου του  Παγκρήτιου συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη.

Σκοπός του διαγωνισμού, που θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου 2013, να παρακινηθούν  μαθητές και φοιτητές με την δημιουργική απασχόληση, και το κίνητρο της συμμετοχής, να παράξουν διαδραστικά πληροφορίες και εικόνες που βοηθούν στην πρόληψη των τροχαίων.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης που στηρίζει την πρωτοβουλία του συλλόγου, ανέφερε ότι η ενημέρωση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων θα πρέπει να ξεκινάει από τις μικρές ηλικίες, ώστε οι νέοι όταν παίρνουν δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής να είναι ώριμοι στην οδική τους συμπεριφορά. Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Κρήτης έχει θέσει ως προτεραιότητα το θέμα της οδικής ασφάλειας στο νησί, με την υλοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων μέσω του προγράμματος «Ασφαλής Κρήτη».

Αναλυτικές πληροφορίες για την διοργάνωση και την συμμετοχή στον διαγωνισμό, στην ιστοσελίδα:

www.polentaspark.gr/agonizomai-odiki-asfaleia/

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...