Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα που σημειώθηκε στην Κρήτη, με τον πατέρα και τον μικρότερο αδερφό του θύματος να κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, καθώς σύμφωνα με την προανάκριση, ο 24χρονος φέρεται να ήταν αυτός που ακινητοποίησε τον αδερφό του και στη συνέχεια ο 55χρονος πατέρας του κατάφερε τα χτυπήματα με το μαχαίρι.

Μιλώντας στο Mega, η τραγική μητέρα περιέγραψε τη σκηνή όταν είδε τον γιο της μέσα στα αίματα και άρχισε να δίνει μπουνιες στον σύζυγό της, φωνάζοντας του «σκότωσες το παιδί μας;».

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε, τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια μέσα το σπίτι και αργότερα έξω. Λίγο μετά πήγε και ο πατέρας, ο οποίος φέρεται πρώτα να μαχαίρωσε στο πόδι τον 26χρονο κι ύστερα να τον κυνήγησε στο δρόμο, όπου λίγα μέτρα πιο κάτω του κατάφερε τις υπόλοιπες μαχαιριές, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Η κυρία Ρένα ανέφερε, μάλιστα, πως δεν τον είδε να κρατά μαχαίρι, σημειώνοντας πως «αν το είχα δει θα είχα κάνει τα πάντα να γλιτώσω από τα μαχαίρια», ενώ δήλωσε πως μετά το φονικό, ο 55χρονος άνδρας της είπε ότι δεν τον σκότωσε εκείνος και μετά εξαφανίστηκε.

Εκείνη, μάλιστα, ήταν που οδήγησε και στη σύλληψη του σύζυγού της, καλώντας τον να πάει στο νοσοκομείο – όπου του είπε ψέματα ότι δεν υπάρχουν αστυνομικοί.

«Ο άνδρας μου λέει ψέματα – Ο γιος μου είναι αθώος»

Ο αδελφός του 26χρονου αρνείται ότι συμμετείχε στο μαχαίρωμα, κάτι που υποστηρίζει και η μητέρα των δύο παιδιών, σημειώνοντας πως «αν είχε φταίξει, θα ήθελε και εκείνη να τιμωρηθεί»:

«Το παιδί είναι αθώο, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα», ανέφερε η κυρία Ρένα για τον μικρότερο της γιο.

Αναφορικά με τον σύζυγό της είπε ότι τους χτυπούσε συνέχεια τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά:

«Μην πιστεύετε τα ψέματα που λέει ο άνδρας μου» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα, καλώντας τον, παράλληλα, «να πει την αλήθεια».