14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μητρόπουλος στο Mega: Με ευτελίσατε. Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει’

Ημερομηνία:

Παρέμβαση στο δελτίο Mega έκανε χθες το βράδυ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, προσπαθώντας να αντικρούσει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού για τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής.

Μιλώντας εν θερμώ, ο κ. Μητρόπουλος είπε πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τον ευτέλισε στο πανελλήνιο με αποτέλεσμα και ότι “μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει”.

Το θέμα έχει να κάνει με το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής, την οποία ωστόσο, ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί. Το ποσό αυτό αγγίζει τα 750.000 δολάρια.

“Πρέπει το πανελλήνιο να μάθει. Η κυρία συνεργάτιδά σας δεν διάβασε τη γνωμοδότηση, η οποία λέει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει παραγραφεί από το 2010 και ειλικρινά, δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω”, συνέχισε οργισμένος ο κ. Μητρόπουλος.

“Με ευτελίσατε, σάς παρακαλώ πολύ να ζητήσετε συγγνώμη στο κοινό σας. Σφάλατε κι εσείς και ο κ. Εισαγγελέας. Υποπέσατε σε τερατώδες λάθος, παρασύρατε το μεγάλο κανάλι, με ευτελίσατε”, είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη.

Ο ίδιος δε σε ανοιχτή πρόσκληση του καναλιού για σημερινή παρουσία του σε πρωϊνή εκπομπή,  προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, απάντησε ότι “μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει. Ακούει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πανελλήνιο. Γιατί το κάνατε αυτό σε βάρος ενός αγωνιστή και ενός τίμιου πολίτη; Δεν έπρεπε το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει και τόσο με έχει στηρίξει, να το κάνει αυτό!”.

Ο κ. Μητρόπουλος είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός της λίστας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ