24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Μητσοτάκης από Χανιά: Μπορούμε, με τη βοήθεια και τη δύναμη της Παναγίας, να τα καταφέρουμε

Ημερομηνία:

Την ανάγκη να κρατήσουν οι Έλληνες, όπως τους καλεί η σημερινή μέρα και παρά τα όσα έχασαν τα τελευταία χρόνια, ακόμη πιο γερά την πίστη, τις αρχές και τις αξίες, για να βγουν μια ώρα αρχύτερα από την πολύπλευρη και επώδυνη κρίση, επισημαίνει σε δήλωσή του για τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για τη Χριστιανοσύνη, την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, μια ημέρα η οποία, όπως λέει, εμπνέει πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.

“Παρά τις δυσκολίες – που δυστυχώς μεγάλωσαν τον τελευταίο καιρό – μπορούμε, με τη βοήθεια και τη δύναμη της Παναγίας, να τα καταφέρουμε. Στην Παναγία, άλλωστε, ο λαός μας ακουμπά τον πόνο, τις αγωνίες, τις ελπίδες και τις προσευχές του”, τονίζει ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για ημέρα που εμπνέει αλληλεγγύη σε εκείνους από τους συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

CpuRFStWYAACpaX
Από συνάντηση με βουλευτές με καταγωγή από την Κρήτη

Ο κ. Μητσοτάκης φέρνει ως παράδειγμα την Εκκλησία, η οποία, όπως δηλώνει, με τις κοινωνικές δομές της σε ολόκληρη τη χώρα αναπτύσσει ζωογόνο και υποδειγματικό έργο άοκνα, αθόρυβα και με σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο, χωρίς την παραμικρή διάκριση. Στη δήλωσή του όμως ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει λόγο και για ημέρα που μεγαλώνει τη θλίψη για τα όσα “πρωτοφανή και θλιβερά διαπράττονται τον τελευταίο καιρό από ελάχιστους – ευτυχώς – βέβηλους, σε βάρος της Εκκλησίας μας”, από ανθρώπους “που ούτε καν αντιλαμβάνονται τις παραδόσεις, την κληρονομιά και τον πολιτισμό της Πατρίδας μας”, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ εκκλησιάστηκε στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου.

Cp4hJMpWgAA-yJi

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...