17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Μιλτιάδης Κλωνιζάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δύναμη που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος των μνημονίων

Ημερομηνία:

Ο Μιλτιάδης Κλωνιζάκης είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τη μη επιλογή του ως υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές. Με τη σημερινή του δήλωση όλα αυτά μένουν στο παρελθόν αφού, καλεί, μακριά από πικρίες, απογοητεύσεις και ενστάσεις, να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, “η δύναμη εκείνη που έχει την ικανότητα να ηγηθεί της άλλης πολιτικής μαζί με τον λαό”.

Στη δήλωσή του αναλυτικά σημειώνει τα εξής:

Οι εκλογές της επόμενης Κυριακής αποτελούν τις πιο κρίσιμες στην ιστορία των μεταπολιτευτικών μας χρόνων, γιατί σε αυτές διακυβεύεται το μέλλον και η πορεία που θα ακολουθήσει η πατρίδα μας τα επόμενα χρόνια. Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση δεν αναμετράται μόνο η λογική του μνημονίου και του αντί-μνημονίου αλλά η λογική της συνέχισης των ασκούμενων πολιτικών με τα ολέθρια αποτελέσματα για την πατρίδα μας με αυτήν που εκφράζει μια ριζική πολιτική αλλαγή, που θα ξαναδώσει στους πολίτες την χαμένη ελπίδα και προοπτική.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική στιγμή όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα που χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για την άσκηση των πιο ακραίων πολιτικών μπορεί να είναι η πρώτη που θα σπάσει αυτή την λογική της φτώχειας, της ανεργίας και του αυταρχισμού. Είναι η πρώτη χώρα που μπορεί να επιλέξει έναν άλλο δρόμο και να αποδείξει πως οι καταστροφικές πολιτικές των μέχρι τώρα κυβερνήσεων δεν είναι μονόδρομος. Γι’ αυτό οι επερχόμενες εκλογές είναι ιστορικής σημασίας για όλη την Ευρώπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μακριά από πικρίες, απογοητεύσεις και ενστάσεις, σε αυτές τις εκλογές είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που έχει το εναλλακτικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει στην αλλαγή αυτής της κατάστασης. Είναι η δύναμη εκείνη που έχει την ικανότητα να ηγηθεί αυτής της άλλης πολιτικής μαζί με τον λαό. Της πολιτικής που θα μας οδηγήσει στο πραγματικό και οριστικό τέλος των μνημονίων, της πραγματικής διεξόδου από την κρίση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...