17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μιχ. Χαιρετάκης: Θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω κανένα και παράλληλα να εμπνεύσω ειδικά τους νέους

Ημερομηνία:

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Χαιρετάκης μπορεί να μην εκλέχθηκε όμως κατάφερε να λάβει ένα σημαντικό αριθμό ψήφων (5.044) και να έλθει τέταρτος μεταξύ των υποψήφιων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μήνυμα που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλη μου την οικογένεια και ιδιαίτερα τον πατέρα μου,τις οικογένειες όλων των ΧΑΙΡΕΤΗΔΩΝ από όλη την Κρήτη,όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εμένα προσωπικά.Να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου για τον καταπληκτικό αγώνα αλλά και τα μαθήματα υψηλής πολιτικής συμπεριφοράς που μου έδωσαν.

Δεν μπορώ να μην κάνω ιδιαίτερη μνεία στους συντοπίτες μου τους ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ οι οποίοι πέρα από την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με κατέταξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης από όλα τα κόμματα στην περιοχή μου.Είναι αναγνώριση,τιμή και συνάμα ευθύνη απέναντι στο τόπο μου,στο νομό μου στην πατρίδα μου.

Θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω κανένα και παράλληλα να εμπνεύσω ειδικά τους νέους ότι θα πρέπει να αγωνιζόμαστε όλοι με αλληλεγγύη και αλτρουισμό ως πολίτες του κόσμου τούτου.

Με ομαδικότητα,ειλικρινή διάθεση για προσφορά και σεβασμό θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πράγματα για την κοινωνία και την χώρα μας.
Σας ευχαριστώ όλους !!!!!!

Μιχάλης Χαιρετάκης

Γεν.Γραμματέας ΕΒΕΧ

Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Χανίων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...