14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

“Μοιάζεις Και Συ Σαν Θάλασσα”: Η πανέμορφη ερμηνεία από ένα Χανιώτικο συγκρότημα του κλασσικού λαϊκού κομματιού του Μανώλη Χιώτη | Βιντεο

Ημερομηνία:

Μπορεί οι καλλιτέχνες και στα Χανιά να βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση λόγω και των μέτρων προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού που λαμβάνονται όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι στον τόπο μας υπάρχει πολύ μουσικό ταλέντο. Το βίντεο με την πανέμορφη ερμηνεία του κλασσικού λαϊκού τραγουδιού του Μανώλη Χιώτη από τη Φρόσω Κοσσυβάκη το αποδεικνύει.

Η αυθεντική ερμηνεία του τραγουδιού ήταν από την αξεπέραστη Μαίρη Λίντα το 1962, που ήταν και η σύζυγος του Μανώλη Χιώτη την περίοδο 1959 έως το 1966. Όμως και η ερμηνεία της Φρόσως Κοσσυβάκη είναι πραγματικά πανέμορφη.

Μαζί της στην κιθάρα και φωνή ο Γιάννης Σίνης, στο μπουζούκι ο Κώστας Αποστολάτος.

Την κινηματογράφηση του βίντεο ανέλαβε ο Βαγγέλης Καλαϊτζής και ο Χάρης Ντουκάκης ενώ την ηχογράφηση, μίξη και mastering ο Νίκος Κούσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...