20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μπαράζ προσαγωγών για την ένοπλη ληστεία στην Αγιά

Ημερομηνία:

Σε σωρεία προσαγωγών προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος εισέβαλε με καραμπίνα σε μίνι μάρκετ και άρπαξε από το ταμείο περίπου 1100 ευρώ Η ληστεία πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, σε κατάστημα στην Αγιά ενώ ο δράστης διέφυγε με ΙΧ όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας η ΕΛ.ΑΣ “χτένισε” την ευρύτερη περιοχή χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τον ένοπλο ενώ στο αστυνομικό μέγαρο προσήχθησαν περίπου 20 άτομα.

Το νέο αυτό περιστατικό, που σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά την εισβολή κουκουλοφόρου, το βράδυ του Σαββάτου, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Χαλέπα Χανίων αρπάζοντας περίπου 3500 ευρώ, έχει θορυβήσει τις αστυνομικές αρχές.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τα δυο περιστατικά συνδέονται ωστόσο οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...