16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μόλις τρεις εναερίτες της ΔΕΗ για όλην την Κρήτη και τη Ρόδο

Ημερομηνία:

Μόνο τρεις είναι οι εναερίτες της ΔΕΗ για όλη την Κρήτη και την Ρόδο. Ναι καλά ακούσατε στους πυλώνες ανεβαίνουν μόνο τρία άτομα για να αποκαταστήσουν τις βλάβες για περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους. Από το 1992 στα Χανιά έχουν προσληφθεί δύο τεχνικοί και έχουν αποχωρήσει τα τελευταία χρόνια περίπου 50! Αυτά είναι τα δραματικά στοιχεία και οι ελλείψεις που απασχόλησαν τη γενική συνέλευση των τεχνικών του Ομίλου της ΔΕΗ στα Χανιά.

Το παρόν στη συνέλευση έδωσαν οι συνδικαλιστές του πανελλήνιου συλλόγου και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τις κινήσεις άσκησης πίεσης στην κυβέρνηση για προσλήψεις από τον τελευταίο διαγωνισμό που είχε γίνει το 2014 και αφορά σε 540 προσλήψεις.

Να σημειωθεί ότι για όλη την Κρήτη η ΔΕΗ χρωστά στους εργαζόμενους 7.000 ρεπό, που αντιστοιχούν σε αρκετές εκατοντάδες για κάθε εργαζόμενο τεχνικό. Όλοι οι τεχνικοί στο νησί είναι 54.

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ προειδοποιούν για μπλακ άουτ μέσα στο καλοκαίρι καθώς τα ελάχιστα άτομα δε θα μπορέσουν να καλύψουν εγκαίρως τις ενδεχόμενες βλάβες που θα παρουσιαστούν.

neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ