17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Μ. Βολουδάκης: Ίχνη αισιοδοξίας στην αγορά – Να εξυπηρετείται έστω ένας πελάτης στα καταστήματα ένδυσης

Ημερομηνία:

Φωτογραφίες από την κίνηση στον Κάτολα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα μοιράστηκε ο Χανιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης ενώ σχολιάζοντάς τις εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το μέτρο της “παράδοσης εκτός” έχει μια κάποιο απόδοση. Πάντως, επισημαίνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα ένδυσης προτείνοντας να δοθεί η δυνατότητα να εισέρχεται εντός τους έστω ένας πελάτης κάθε φορά.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Σε μια βόλτα σήμερα στον Κάτολα, είδα μετά από καιρό τα πρώτα ίχνη αισιοδοξίας στην αγορά.

Τα πράγματα παραμένουν ασφαλώς δύσκολα, και η “παράδοση εκτός” (“click away”) δεν είναι σε καμμιά περίπτωση κανονική κατάσταση. Επιτρέπει όμως σε καταναλωτές και εμπόρους να καλύψουν μέρος των αναγκών τους.

Είναι δε σαφές ότι ο πρόσθετος τζίρος που δημιουργείται, είναι των μικρομεσαίων και όχι των αλυσίδων και των πολυεθνικών. Προφανώς αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία τα καταστήματα ειδών ένδυσης-υπόδησης για τα οποία καλό θα είναι να υπάρξει ειδική μέριμνα, π.χ. με δυνατότητα να εξυπηρετείται έστω ένας πελάτης κάθε στιγμή στο εσωτερικό.

Η ουσία πάντως είναι ότι αντέχουμε και βρίσκουμε πάντα τρόπους!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...