21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μ. Βολουδάκης: Όλα τα «λουλούδια» του μπαχτσέ, «ψεκασμένοι», νεοκομμουνιστές, «σοβαροί», είναι πολιτικοί απατεώνες

Ημερομηνία:

Με συνεχείς αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook και με υπογραφή την υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά Μανούσος Βολουδάκης επιτίθεται σφοδρότατα στην κυβέρνηση . Χαρακτηρίζει “ψεκασμένους, νεοκομμουνιστές, πατριδοκάπηλους, ψευτοκαπεταναίους” τα μέλη της κυβέρνησης που καταλήγοντας ότι όλοι, ανεξαρτήτως ποιος χαρακτηρισμός αποδίδεται στον καθένα είναι όλοι πολιτικοί απατεώνες.

Ο κ. Βολουδάκης δε μένει όμως εκεί αφού σε προηγούμενη ανάρτηση αφήνει σαφές υπόνοιες κι ενάντια στον βουλευτή Χανίων και Υφυπουργό Εσωτερικών Παύλο Πολάκη ότι δεν έχει ούτε λεβεντιά, ούτε αξιοπρέπεια ενώ σημειώνει: “Υπεχώρησαν σε όλα. Το επόμενο στάδιο το ξέρουμε : θα εκφωνούν πύρινους λόγους κατά της διαπλοκής.”

Διαβάστε κάποιες από τις αναρτήσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ:

14 Αυγούστου

Απ’ όλα είχε ο μπαχτσές:

Γραφικούς «ψεκασμένους» συνωμοσιολόγους. Νεοκομμουνιστές που έκρυψαν επιμελώς τα πραγματικά τους σχέδια από τους πολίτες πριν τις εκλογές. Πατριδοκάπηλους, ψευτοκαπεταναίους του γλυκού νερού. Δήθεν «σοβαρούς», οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβικά να δώσουν επίφαση σοβαρότητας στο τσίρκο που συγκρότησαν όλοι οι προηγούμενοι.

Η ελληνική κοινωνία, πίστεψε για μια σειρά από λόγους ότι αυτός ο αχταρμάς μπορούσε να τη βγάλει από την κρίση. Σήμερα είδε την κυβέρνηση να φέρνει το Μνημόνιο Τσίπρα/Καμμένου, το οποίο από τη δική τους και μόνο ανευθυνότητα είναι επιβαρυμένο με δεκάδες δις ευρώ, σε σχέση με το τι ήταν εφικτό λίγους μήνες πριν.

Ισχυρίζονται ότι δεν τα κατάφεραν γιατί βρέθηκαν μπροστά σε συνθήκες που δεν ήξεραν. «Περιμέναμε ότι θα φοβηθούν την απειλή του Grexit, και είδαμε τον κ.Σόιμπλε να θέλει να μας βοηθήσει να βγούμε από το ευρώ!», ψέλλισε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ.Δραγασάκης.
Βρίσκονται δηλαδή σε τέτοια κατάσταση, που επικαλούνται το ελαφρυντικό της ανοησίας για να καλύψουν τη συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών!

Το ελαφρυντικό όμως που επικαλούνται, είναι – κι αυτό – ψέμα. Ήξεραν πολύ καλά. Και ήταν προειδοποιημένοι: από ανεξάρτητους αναλυτές, από τα διεθνή ΜΜΕ, από τους πολιτικούς τους αντιπάλους, από την αμείλικτη αλήθεια των αριθμών.

Το ίδιο ισχύει για το άλλο πολύ μεγάλο παραμύθι, ότι δήθεν θα χρηματοδοτούσαν την πατρίδα μας οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, και όποια άλλη απίθανη πηγή: Οι ίδιοι οι υποτιθέμενοι χρηματοδότες τους διέψευδαν δημόσια από τις πρώτες μέρες της διακυβέρνησής τους.

Με ψέματα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα ψέματα. Για αυτό το λόγο, όλα τα «λουλούδια» του μπαχτσέ, «ψεκασμένοι», νεοκομμουνιστές, «σοβαροί», ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφοροποιήσεις τους, ανήκουν όλοι μαζί σε μια κατηγορία : είναι πολιτικοί απατεώνες.

11 Αυγούστου

Ας αναγνώριζαν τουλάχιστον τα ως τώρα λάθη τους, πριν ξεκινήσουν τη νέα μνημονιακή τους πορεία. Αλλά αυτό θα προϋπέθετε λεβεντιά.

Ήξεραν και έλεγαν πολλές μαντινάδες για «λεβεντιά» κι «αξιοπρέπεια», αποδεικνύεται όμως ότι δεν έχουν στην πραγματικότητα ούτε τη μια, ούτε την άλλη.

"google ad"

11 Αυγούστου

Υπεχώρησαν σε όλα. Το επόμενο στάδιο το ξέρουμε : θα εκφωνούν πύρινους λόγους κατά της διαπλοκής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Αναστάτωση σε γειτονιά από 44χρονο που ήθελε να αυτοκτονήσει

Αναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα σε γειτονιά του Ηρακλείου ένας...

Κωνσταντοπούλου: «Ό,τι γίνεται στην κυβέρνηση είναι ευθύνη Μητσοτάκη»

«Η ΝΔ προσπάθησε να κλείσει γρήγορα τη συζήτηση και...

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος και για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια – Αθώα η μητέρα

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την...

Αλιεύτηκε τόνος βάρους 485 κιλών – 25 ευρώ το κιλό στην αγορά

Μια απίστευτη ψαριά έκανε ένας ψαράς στον Αστακό, καθώς στα δίχτυα...