16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΜOMO: Oι κλέφτες του χρόνου

Ημερομηνία:

Μετά την περσινή  παραγωγή «Το Μαγεμένο άλογο» (Δείτε ένα απόσπασμα της περσινής δουλειάς εδώhttp://youtu.be/evIlHA8MJeA), η χανιώτικη ομάδα Γκρόπιους επανέρχεται με μία νέα παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μίχαελ  Έντε «Η ΜΟΜΟ».

Σε σταθερή συνεργασία με το Βενιζέλειο Ωδείο, η ομάδα ευελπιστεί  να προσφέρει και φέτος  ένα όμορφο, μαγευτικό και ποιοτικό θέαμα στους μικρούς και μεγάλους της φίλους.

Από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.
Παραστάσεις καθημερινές πρωινές για τα σχολεία και απογευματινές για το κοινό.

Κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Σάββατο ( και την Τρίτη 16/12) στις 19:00 και τις Κυριακές στις 12:00 το πρωί!

Γενική είσοδος 6 ευρώ

Η παράσταση πλαισιώνεται από πρωτότυπη μουσική σύνθεση,  η οποία αποδίδεται ζωντανά με πιάνο και κιθάρα.

Λίγα λόγια για το έργο:

«Μια συναρπαστική παραβολή για την αεικίνητη, ανήσυχη εποχή μας, που διαδραματίζεται στη χώρα της φαντασίας. Μέσα από τα μάτια ενός μικρού κοριτσιού, της τρυφερής, γενναίας αλλά και αποφασιστικής Μόμο, βλέπουμε ένα κόσμο πλούσιο σε θαύματα, μυστήρια και όνειρα. Ο χρόνος που κυλά, είναι ο μεγαλύτερος πλούτος μας, είναι η ζωή και η ζωή ζει μέσα στην καρδιά. Είναι το ζωντανό σύμβολο που επικυρώνει την ανάγκη του ανθρώπου να αγωνιστεί για ό,τι ανθρώπινο υπάρχει μέσα του. Το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι οι φίλοι, η ελευθερία, η αγάπη και όταν «σπαταλάμε» το χρόνο μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στην πραγματικότητα κερδίζουμε χρόνο.»

” Τα ρολόγια είναι μια ελαττωματική απομίμηση αυτού που ο κάθε άνθρωπος έχει στο στήθος του. Έχετε τα μάτια για να βλέπετε το φως, τα αυτιά για να ακούτε τους ήχους και την καρδιά για να καταλαβαίνετε τον χρόνο. Και όλος ο χρόνος που δεν τον αντιλαμβάνεστε με την καρδιά πάει χαμένος. Δυστυχώς υπάρχουν καρδιές τυφλές και κουφές που δεν νοιώθουν τίποτα, μόλο που χτυπούν.”

Σκηνοθεσία: Βικέντιος Μηλογιαννάκης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Γραμματικάκης, Αποστόλης Λιονουδάκης, Κική Ρίζου, Αντώνης Σπανουδάκης, Κατερίνα Τριπολιτάκη, Σπύρος Τσούτσος

Πρωινές καθημερινές παραστάσεις για σχολεία, κατόπιν συνεννόησης ( παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως)

Τηλ. επικοινωνίας: 6933418232 (Γιώργος Γραμματικάκης)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ