16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Νέα απευθείας πτήση για Κρήτη εγκαινιάζει η Lufthansa

Ημερομηνία:

Μια νέα απευθείας πτήση προς την Κρήτη εγκαινιάζει για τη θερινή περίοδο η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa. Συγκεκριμένα, από τις 23 Μαΐου 2015 και κάθε Σάββατο, η Lufthansa θα πετάει από το Μόναχο προς το Ηράκλειο με αεροσκάφος τύπου Airbus A320.

Εκτός από το νέο δρομολόγιο, η γερμανική αεροπορική εταιρεία κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων θα προσθέσει δύο επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις από το Μόναχο, συνδέοντας τη Βαυαρία με την Αθήνα συνολικά 23 φορές την εβδομάδα (3 καθημερινές πτήσεις και 2 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις).

«Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα για τη Lufthansa μια σημαντική αγορά στην περιοχή της Μεσογείου, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον οι επιδόσεις παραμένουν δυνατές και δείχνουν θετικά σημάδια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ο πολιτισμός, το κλίμα, το φυσικό περιβάλλον, όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα, προσελκύουν πολυάριθμους επισκέπτες από όλο τον κόσμο» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της κίνησης από και προς την Ελλάδα, για το εννιάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου 2014, ο αριθμός των επιβατών που έφτασαν στην Ελλάδα με τη Lufthansa ανήλθε σε περίπου 310.000 -με κυριότερες χώρες προέλευσης τη Γερμανία και τις ΗΠΑ- ενώ οι επιβάτες που πέταξαν με τη Lufthansa από την Ελλάδα ανήλθαν σε περίπου 161.000.

«Από κοινού με τη SWISS, την Austrian Airlines και την Brussels Airlines, προσφέρουμε υπηρεσίες σε περισσότερους από 260 προορισμούς σε 100 χώρες σε τέσσερις ηπείρους, μέσω των κόμβων μας στη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, τη Βιέννη, τη Ζυρίχη και τις Βρυξέλλες», ανέφερε ο Harro Julius Petersen, γενικός διευθυντής Υπηρεσιών Επιβατών και Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου.

Πτήσεις της Lufthansa από/προς Ελλάδα – Καλοκαίρι 2015

Munich – Athens 23 την εβδομάδα
Frankfurt – Athens 21 την εβδομάδα
Munich – Heraklion 1 την εβδομάδα
Πτήσεις του Ομίλου Lufthansa από/προς Ελλάδα – Καλοκαίρι 2015
Lufthansa 45 την εβδομάδα
SWISS 35 την εβδομάδα
Austrian 14 την εβδομάδα
Brussels 3 την εβδομάδα
Germanwings 61 την εβδομάδα
Lufthansa Group 158 την εβδομάδα

Ο στόλος του Ομίλου αποτελείται αυτή τη στιγμή από 627 αεροσκάφη και επεκτείνεται διαρκώς. Έχουν παραγγελθεί άλλα 295 αεροσκάφη, συνολικής αξίας άνω των 36 δισ. ευρώ, τα οποία αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το 2015. Συνολικά, το 2014 ο Όμιλος επένδυσε 2,2 δισ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και τη συντήρηση του στόλου αεροσκαφών του.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...