15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024
Array

Νέα δεδομένα στην ντόπια αγορά κρέατος

Ημερομηνία:

Μετά την συμφωνία Ομάδας Παραγωγών Κτηνοτρόφων Κρήτης «ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΙΤΑΤΑ» με 25 τοπικά κρεοπωλεία

Η Ομάδα Παραγωγών Κτηνοτρόφων Κρήτης «ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΙΤΑΤΑ»  μπαίνουν σε νέα φάση στη χονδρική διάθεση του αιγοπρόβειου κρέατος μετά από  την επιτυχή συμφωνία συνεργασίας  με  25 τοπικά κρεοπωλεία.

Όλα τα κρέατα των «ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΜΙΤΑΤΩΝ» έχουν σημανθεί και στα τέσσερα άκρα του σφάγιου με ειδική ετικέτα ασφαλείας (μιας χρήσης) πλαστικής μορφής.

Η ετικέτα  φέρει το λογότυπο της Ομάδας  με το κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα  και με αύξων αριθμό που  καταχωρείται  στην κτηνοτροφική μονάδα εκτροφής του σφαγμένου ζώου και παραπέμπει μέσα από τα αρχεία της Ομάδας σε ιχνηλασιμότητα.

Σε ότι αφορά την ταυτοποίηση του κρέατος και για καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών, τα «ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΙΤΑΤΑ» κυκλοφόρησαν φυλλάδιο στο οποίο αναφέρονται όλα τα σχετικά στοιχεία με τα πρώτα συνεργαζόμενα κρεοπωλεία στα οποία διατίθενται τα κρέατα της ομάδας.

Στην σχετική ανακοίνωση της Ομάδας αναφέρεται επίσης :

“Η στάση τοπικού Δημοτικού σφαγείου να σημάνει για πρώτη φορά κρέατα με αυτοκόλλητη ετικέτα και με την ένδειξη  «ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ», χωρίς να έχει καμιά δικαιοδοσία ταυτοποίησης κρέατος, ούτε δυνατότητα ελέγχου, υποδηλώνει την διαπλοκή του τοπικού κυκλώματος κρέατος και τον πανικό που  έχει προκαλέσει η διείσδυση της ομάδας παραγωγών κτηνοτρόφων Κρήτης  στην αγορά”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...